Benjamin Adegbuyi vs. Badr Hari

7 november is het grote duel: Benjamin Adegbuyi neemt het op tegen Badr Hari. Dit is de eerste wedstrijd die Badr weer speelt na het verlies van Rico Verhoeven, waarbij hij een blessure opliep. GLORY heeft aangekondigd dat in november wordt gestreden in de ring om, waarin Badr zichzelf weer kan bewijzen.

Maar wat opvallend is, is dat Benjamin hulp heeft ingeschakeld van Rico Verhoeven. Rico draagt op dit moment de wereldtitel zwaargewicht met zich mee. Dus of Rico wat tips aan Benjamin kan geven en hij daarmee de strijd tegen Badr wint, is nog onduidelijk.

View this post on Instagram

Team work. #7november 📸 : @doree_photography

A post shared by Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny) on

Rico Verhoeven en Benjamin zijn goed bevriend

De Roemeen Benjamin Adegbuyi en Rico Verhoeven zijn trouwens goed bevriend met elkaar, dus het is niet gek dat Rico hem een handje helpt. Op social media postte Adegbuyi een foto waarop hij aan het werk is met Verhoeven. Adegbuyi (34-6, 19 KO) is momenteel de nummer 2 in de zwaargewichtranglijst. Dat zet hem nét achter Rico Verhoeven.

Zijn tegenstander Badr Hari (106-14, 92 KO) moet nog het een en ander inhalen van vorige keren. December vorig jaar moest hij het opgeven tegen Rico. Daarmee was het de tweede keer op rij tegen Verhoeven dat hij moest opgeven met een blessure, na 2016 in het prestigegevecht in Oberhausen.

View this post on Instagram

Consistency🏋🏽‍♀️

A post shared by Benny Adegbuyi (@adegbuyibenny) on

Rico Verhoeven vs. Badr Hari?

Of Rico en Badr nog met elkaar in de ring gaan, is niet bekend. Wél weten we dat Badr Hari voor de winst wil gaan, dus de kans vrij groot is dat dit duel ook op de loer ligt. Eerst moeten we dus nog zien of hij het met de nummer twee in de ranglijst volhoudt. Er was in eerst instantie wel sprake van een game tussen Rico en Badr, in december 2020. Maar of dat daadwerkelijk doorgaat, moeten we nog even afwachten.