Dochter van Frank de Boer

Frank en Ronald de Boer zijn twee erg bekende namen binnen de Nederlandse voetbalwereld. De kans is klein dat je nog nooit van de twee profvoetballers hebt gehoord. Jarenlang speelde ze bij de grote clubs en in het Nederlands Elftal. Dat de familie De Boer een succesvolle familie is, is niet alleen te zien aan de broertjes. Ook Jackie de Boer, de dochter van Frank de Boer, heeft het goed voor elkaar bij het publiek.

De dochters van Frank en Ronald de Boer

Jackie de Boer werd vooral bekend bij het publiek op Instagram toen ze een foto postte van haar en haar vader met de tekst dat ze trots op hem is. In totaal leverde haar dat 6000 likes op. En dat is niet gek: Jackie de Boer zou zo mee kunnen doen in de Nederlandse influencer-scene. Naast Jackie heeft Frank nog twee beeldschone dochters genaamd Beau en Romy.

View this post on Instagram

Had such a great day yesterday 🤍

A post shared by Jackie de Boer (@jackiedeboer) on

Ook zijn broer Ronald de Boer heeft een aantal prachtige vrouwen op deze aardbol gezet. Onder andere Brooke de Boer en Demi de Boer stelen de show op Instagram.

Jackie de Boer op Instagram

We zijn natuurlijk even gaan speuren op Instagram en konden al snel de Instagram van de knappe dochter vinden. En haar feed staat vol met mooie plaatjes van de beauty. Niet alleen is ze qua bereik, volgers en likes een ware influencer, maar ook haar foto’s zijn meer dan goed geschoten. Ze wisselt vakantiefoto’s af met prachtige spiegelselfies. En foto’s in Amsterdam op de grachten weer met foto’s van een prachtig rustige omgeving. Ook haar hondje Ziva krijgt genoeg fame op The Gram. We hebben de mooiste foto’s van haar Instagram voor je verzameld. Dit is de knappe dochter van bondscoach Frank de Boer, Jackie de Boer.

View this post on Instagram

💗

A post shared by Jackie de Boer (@jackiedeboer) on

View this post on Instagram

Throwback to this amazing vacation ☀️🌴

A post shared by Jackie de Boer (@jackiedeboer) on