De zussen van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Dat de Nederlands-Spaanse actrice een knap koppie heeft, dat weten we inmiddels. Yolanthe Cabau van Kasbergen houdt zichzelf topfit met haar workouts en dat is te zien. Zij is ook absoluut niet de enige en komt uit een gezin van dertien kinderen. Yolanthe Cabau heeft maar liefst acht zussen en vier broers.

Dat de familie Cabau van Kasbergen met zoveel is komt door het tweede huwelijk van haar vader. Halfbroertjes of -zusje of helemaal, ze zijn voor Yolanthe allemaal volledige broers en zussen. We gaan ons nu toch echt even focussen op die acht zussen en laten de broers even voor wat het is. We kunnen dit lijstje natuurlijk niet starten zonder de prachtige Yolanthe zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

πŸ¦‹

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

1. Nathalie Cabau van Kasbergen (45 jaar)

Zij is het oudste van alle zussen maar is voor haar 45 jaar nog zeker een knappe vrouw. Nathalie Cabau is een zelfstandige onderneemster met haar eigen bedrijf en al meer dan 15 jaar ervaring met interieurdesign. Zoals ze zelf zegt: Goede zorg, een Spaanse glimlach en een personal touch.Β Op de foto hieronder is zij helemaal linksboven, net boven Yolanthe.

2. Deborah Cabau van Kasbergen (43 jaar)

Tweede in de lijn is Deborah Cabau van Kasbergen en zij is een astrologisch businesscoach. Wat is dat dan? Nou, zij helpt vrouwen met dienstverlenende beroepen om winstgevende praktijken verder uit te bouwen. Hoe vet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een mooie week was het ❀️ Mijn bedrijfsplannen staan als een huis. Mijn team groeit. Stuk voor stuk prachtige deskundige vrouwen om mee te werken. Iedereen weet wat ie moet doen en nu kan ik heerlijk doorwerken aan mijn prachtige boekenreeks. Er zijn heel veel mensen die de wens hebben om eigen boek uit brengen. Daarom kan je me vanaf nu achter de schermen volgen. Ik laat je zien hoe het schrijfproces tot stand komt. Hoe ik de keuzes maak. Waar ik tegenaan loop en hoe ik dat oplos. Wie mij helpen en waar ik inspiratie vandaan haal. Zodat jij inspiratie krijgt of gewoon genieten van het boekuitgeefproces. Erg leerzaam 😊 Als je je eigen gratis geboortehoroscoop opvraagt kom je automatisch op mijn maillist terecht en ontvang je mijn vlogjes. Allemaal gratis!⭐️ Www.deborahcabau.nl/gratisgeboortehoroscoop xoxo πŸ’‹ Deborah #watjijinjemarshebt #horoscoopboeken #astrologie

Een bericht gedeeld door Astrologisch Businesscoach (@deborahcabau.nl) op

3. Β Kalin Cabau van Kasbergen (42 jaar)

De derde zus in het rijtje is degene die in het midden staat op deze foto. We weten het, met zo veel zussen wordt het nog lastig om ze allemaal uit elkaar te houden, maar we doen ons best. Al die zussen van Yolanthe Cabau lijken best wel op elkaar, vind je niet? Op deze foto was Kalin nog wel ietsjes jonger maar nog steeds ziet ze er erg goed uit voor een vrouw van boven de 40.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#SISTERTIME in France..πŸ’•

Een bericht gedeeld door Xelly Cabau van Kasbergen (@xellycvk) op

4. Rebecca Cabau van Kasbergen (38 jaar)

Rebecca is misschien iets bekender. Tussen haar en Kalin zit nog hun broer Christian. Zij gaat tegenwoordig met de eigenaar van onder andere Hema. Zijn naam is Marcel Boekhoorn. Dat doet ze niet slecht. Zij ziet er zelf dan ook helemaal niet slecht uit. Wat een pracht vrouw.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

β˜€οΈ

Een bericht gedeeld door πšπšŽπš‹πšŽπšŒπšŒπšŠ π™²πšŠπš‹πšŠπšž (@rebeccacabau) op

5. Xelly Cabau van Kasbergen (33 jaar)

Na Rebecca komt Yolanthe zelf, gevolgd door haar broertje Xavi. Nu is de volgende zus in het rijtje Xelly. Deze pracht dame is een hairstyliste, make-up artiest en acteur. Ze is er op Youtube maar druk mee en met 81,8 duizend heeft ze genoeg mensen om te vermaken. Ze is een frisse Nederlandse mama, maar heeft al lang geen last meer van die mama kilo’s.

6. Marina Cabau van Kasbergen (29 jaar)

We zijn inmiddels de 30 voorbij en komen nu bij de 29-jarige Marina Cabau. Zij is naar onze mening één van de knapste zussen van Yolanthe Cabau en haar Instagram liegt er niet om. Marina en Yolanthe zijn ook wel degene die het meest op elkaar lijken én allebei hebben zij een killer body.

De zussen lijken hier echt super veel op elkaar. Wat een prachtig duo.

7. Ada Cabau van Kasbergen (28 jaar)

Van Ada kunnen we niet echt veel foto’s vinden en tijdens de fotoshoot van Yolanthe Cabau en haar zussen kon Ada er helaas niet bij zijn door een examen. We hebben wel deze mooie foto van de hele familie waar Ada helemaal rechts staat in de jurk. Zo hebben jullie in ieder geval nog een beeld bij haar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Xavi Cabau (@xavicabau) op

8. Lluna Cabau van Kasbergen (24 jaar)

Last but not leastΒ hebben wij nog de jongste van het hele stel. Van de zussen van Yolanthe Cabau dan. Na Lluna komen nog twee jongens in de Cabau lijn genaamd Xavier en Cochise.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#tb #missingsummer 🌞

Een bericht gedeeld door πŸŽ€β„¬elleΰΉ•abauπŸŽ€ (@lluna_cabau) op