De workout van Yolanthe Cabau

Yolanthe is niet voor niks twee keer uitgeroepen tot meest sexy vrouw van Nederland. Ze ook twee keer een prijs gewonnen voor haar presentatrice skills. Een echte succesvolle jonge vrouw die zichzelf elke keer weer tot het gaatje laat gaan met haar oefeningen.

Wisten jullie trouwens dat Yolanthe ook een beeldschoon zusje heeft? Maar terug naar de workout. Deze workout van Yolanthe is keihard, maar we zijn natuurlijk wel benieuwd wat ze allemaal doet.

Partner oefening

Deze oefening moet je duidelijk met zijn tweeën doen, maar het is niet zo makkelijk als je denkt. De partij die onder ligt moet vrij sterk zijn en de partij boven vrij flexibel. Een goede oefening voor de core en het kleintje kwam ook nog even kijken wat mama allemaal aan het doen is.

Battling ropes en de rest van de workout van Yolanthe

Dit is een ware vetverbrander en onwijs goed voor je conditie en je kracht. Sterkere spieren, goede conditie en het verband je vet als water voor de zon. Goede keus Yolanthe.

Naast de battling ropes heeft Yolanthe er een paas klassiekers tussen gegooid. Zo zien we haar daarna een trap bar deadlift doen, wat erg goed is voor de benen en de rug. En met deze variant belast je minder je onderrug.

De welbekende billen oefening die elke sporter wel kent. De hip trusters. Yolanthe doet ze echter wel met een indrukwekkend hoog gewicht. Naast de hip trusters, zijn de squats (met extra gewicht én weerstandsband) ook mega goed voor die gespierde benen. De weerstandsband dient vooral als extra brander voor die buitenste kant van je billen.

En zien we haar als laatste oefening een wall sit doen met weer een gigantische lading aan gewicht. Dit is goed voor de benen en brandt echt alles weg. Vrouwen kunnen dit overigens beter dan mannen door hun bredere en sterkere heupen. Probeer maar eens een wedstrijd wall sit te winnen van een vrouw. Dat win je waarschijnlijk niet.

De onwijs knappe Yolanthe

We vergeten ook nooit meer dat de Nederlandse presentatrice bij de lama’s was. Hilarisch. Een hele lange tijd geleden alweer, maar ze heeft wel haar lichaam onwijs fit gemaakt. We kunnen jullie natuurlijk niet Yolanthe laten zien zonder die mooie foto’s. Laten we maar snel kijken naar de knappe Spaans-Nederlandse actrice.

View this post on Instagram

blablabla.. 🙃

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on