Lisa Moerman op Instagram

Dat we daar blij mee mogen zijn, bewijst een recent kiekje dat ze op haar Instagram deelde. De 25-jarige ging namelijk uit de kleren. Uitdagend vraagt ze in de caption waar haar Adam is. Nou, we vermoeden dat heel wat mannen staan te popelen om zich kandidaat te stellen.

Twee weken later was het weer raak

Daarna kreeg Lisa goed de smaak te pakken want twee weken later plaatste ze wederom een foto waarop ze topless poseert. Het was echter plaatselijk heel bewolkt, dus wonder boven wonder heeft ze zich netjes aan de Instagram-regels gehouden.

Wie is Lisa Moerman?

Lisa Moerman is van Belgische komaf. Toch was het de Nederlandse Playboy waarvoor ze het eerst poseerde. In het dagelijkse leven is ze werkzaam als zorgkundige in een woonzorgcentrum. Haar leven is niet altijd even makkelijk geweest, maar dankzij de fotoshoots heeft ze haar zelfvertrouwen weer herwonnen. Inmiddels gaat het dus gelukkig heel wat beter. Zo vertelde ze dat ze op het podium stond van Tomorrowland samen met Paris Hilton. Ze houdt ook heel erg van haar huisdier, ze heeft namelijk een Ara, oftewel een soort papegaai, die veel aandacht vereist. Erg sportief is ze echter niet. Haar lichaam blijft vanzelf in goede conditie vertelde ze. Hoe ze het doet weten we niet, maar man, wat een figuur.