Charles Shelby is het zoontje van Thomas Shelby in Peaky Blinders

De Britse historische dramaserie van Steven Knight is een ongekend groot succes over de hele wereld. De criminele bende uit Birmingham vermaakt menig fan al 5 seizoen en blijft in de lucht schieten met de kijkcijfers. Door de serie heen krijgt de kijker te maken met heel wat verschillende personages. Hoofdrollen breiden hun gezinnen uit, waardoor we tegenwoordig al te maken hebben met een nieuwe generatie Shelby’s.

Main characters Thomas, Arthur en Ada hebben alle drie al een kind gekregen in de afgelopen seizoenen en daar lijkt de tijd niet bij stil te staan. Het welbekende zoontje van Peaky Blinders personages Thomas Shelby en zijn vrouw Grace werd ergens in 1922 geboren, waardoor hij aan het begin van seizoen 3 twee jaar oud was. Charles, die inmiddels door twee verschillende acteurs is gespeeld, liet zijn gezicht zien als kleine dreumes en is inmiddels flink gegroeid.

Foto: zoon van Thomas Shelby (Peaky Blinders) is flink gegroeid

Kleine jongens worden groot

Kleine jongens worden groot. Hoe acteur Will Marwood, voor het eerst zijn gezicht liet zien als Charles Shelby in het derde seizoen van Peaky Blinders, werd de rol in het vierde seizoen vervuld door Jensen Clarke. De toen nog kleine Charles, is de afgelopen tijd flink gegroeid, is inmiddels 9 jaar en bijna niet meer te herkennen. Hoe menig Peaky Blinders fan in seizoen 5 nog mag genieten van de jonge acteur, verwachten wij dat Jeneon Clarke een glansrijke en veelbelovende carrière in de showbizz- en entertainmentwereld tegemoet gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gentlemen‘s Gram (@gentlemensgram)

Krijg jij nou ook geen genoeg van Peaky Blinders en kun jij de afleveringen bijna dromen? Hoe menig fan zit te wachten op de releasedatum van het waarschijnlijk laatste seizoen, gaf Netflix onlangs een opvallend bericht over de release van het zesde seizoen van Peaky Blinders vrij.