Het laatste seizoen van Peaky Blinders komt eraan

Eén dag meelopen op de set van Peaky Blinders tussen de whisky-drinkende bendeleden, de chique overcoats en ouderwetse auto’s.  Waarschijnlijk vind je die wens terug op vele bucketlists. Op Instagram deelde de Engelse Emma hoe die wens voor haar werkelijkheid werd. Zij was namelijk getuige van de opnames van het nieuwste seizoen van de serie. Dat niet alleen: ze kon het allemaal zien vanuit het raam van haar eigen huis. De opnames voor seizoen 6 van Peaky Blinders zijn namelijk in volle gang in Liverpool, zo laat ze weten via haar TikTok. De beelden van haar filmpje geven een uniek kijkje achter de schermen met Thomas Shelby volop in beeld.

Iconische scène wordt opgenomen in Liverpool

Elke fan van de serie kent het beeld maar al te goed: Cillian Murphy als Thomas Shelby die een sigaret aansteekt. Ook in de opnames is dit shot te zien. Cillian Murphy gaat gekleed in een lange overcoat en draagt een flat cap: de kledingcombinatie waar we zijn personage ondertussen in kunnen uittekenen. De cameraploeg volgt de acteur vervolgens terwijl hij door een verlaten straat loopt. Waar Shelby in de scène naar op weg is en wat de scène verder te betekenen heeft, is nog onduidelijk. Wél is dit een fijne bevestiging dat seizoen 6 van Peaky Blinders met elke opname een stukje dichterbij komt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LADbible (@ladbible)

Seizoen 6 van Peaky Blinders met Thomas Shelby

Het einde van seizoen 5 van de serie was heftig. Thomas Shelby hield een pistool tegen zijn hoofd en leek op het punt te staan de trekker over te halen. Echter kunnen we door deze beelden wel concluderen dat Tommy dat niet heeft gedaan en dus nog leeft in het zesde seizoen van Peaky Blinders.

Dankzij Emma weten we dat de cast en crew van de serie flink bezig is om seizoen 6 af te ronden. Daarmee zal meteen een legendarisch hoofdstuk worden afgesloten. Eerder lieten we je namelijk al weten dat we het hier over het laatste seizoen van Peaky Blinders hebben. De serie stopt, maar zal tegelijkertijd in een ander format terugkeren. Denk onder andere aan een heuse film over de bende.

Met een 8.8 op IMDb, 30 legendarische afleveringen én nog meer dan genoeg verhaallijnen, mag de serie wat ons betreft nooit stoppen.