André en Monique nu definitief uit elkaar

Ze hebben het nog een keer geprobeerd, maar dit keer is de breuk echt definitief volgens de zanger. “Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten, waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan”, aldus André Hazes. Hij reageerde direct op het nieuws en zegt zijn steun te vinden bij een andere dame: de influencer Sarah van Soelen.

Heeft André Hazes een nieuwe vriendin?

André Hazes ontkent echter meteen dat hij een relatie heeft met de dame in kwestie, maar kan niet uitsluiten dat het ‘meer’ kan worden dan vriendschap tussen de twee. André en Sarah hebben namelijk een goede band opgebouwd de afgelopen jaren door er voor elkaar te zijn. “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.’

Hieronder het uitgebreide Instagram bericht van André Hazes over zijn breuk met Monique en de huidige situatie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)


Dat de twee dus een goede band hebben, dat hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. De tijd gaat het uitwijzen of het daadwerkelijk vriendschap is, of dat er wél gevoelens in het spel zijn.

De Instagram van Sarah van Soelen

De 25-jarige Sarah van Soelen heeft een flinke achterban op Instagram met ruim 48.000 volgers. Wij selecteerden een paar foto’s van haar Instagram en wellicht dat jij dat direct begrijpt waarom mensen graag naar haar foto’s kijken. Check it out: