Bridget Maasland

De 46-jarige Bridget Maasland is natuurlijk bekend bij het Nederlandse volk. Elke keer zorgt ze er wel voor dat ze in het nieuws komt. Voor Bridget maakt het allemaal niet uit: negatieve publiciteit is óók publiciteit. Zo stond ze vaak in het nieuws door haar relatie met André Hazes, maar had ze ook een keer een topje aan tijdens RTL Boulevard die volgens verschillende Twitteraars toch echt té doorschijnend zou zijn.

De jongere generatie kent Bridget eigenlijk alleen door dit soort nieuwsberichten. Maar wat is het verleden van Bridget nou eigenlijk? Ja precies: de Playboy.

bridget maasland

Bridget in de Playboy

Veel kleding had ze niet aan. Beter gezegd: ze was helemaal uit de kleren gegaan voor de shoots die ze voor Playboy had. De populaire presentatrice verscheen in 2006 in het tijdschrift. Dat is dus wel even geleden. Gelukkig hielp ze ons herinneren aan die tijd, want ze postte onlangs een foto als throwback-momentje. Ondanks het al lang geleden is dat ze in de playboy stond, speelt ze met de foto heel erg goed in op de actualiteit. Onder het bericht zegt ze namelijk dat het door de maatregelen weer even bankhangen wordt voor de presentatrice.

Ze verscheen overigens niet alleen met de foto die ze geplaatst heeft in het magazine. Zo dompelde ze zichzelf onder in melk tijdens één van de shoots én dronk ze nonchalant koffie in de buitenlucht. Natuurlijk allebei ook zonder dat ze een topje aan had.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Ze sneert naar het huwelijk van André Hazes op 538

Overigens stond ze ná dit nieuws alweer met iets anders in het nieuws: ze sneerde naar het huwelijk van André Hazes en Monique. Ze vertelde dat ze het leuk vond voor de twee, maar dat ze toch wel heel erg benieuwd was naar één ding: “Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk.”