Bridget Maasland bij RTL Boulevard

De 45-jarige Bridget Maasland heeft eigenlijk al bij elk tv-programma gezeten dat er bestaat. Ze begon bij BNN, maar al snel ruilde ze de publieke omroep in voor de commerciële zenders. Eerst was ze nog presentatrice bij het inmiddels verdwenen TMF. Ze was te zien als host bij Shownieuws op SBS6 en inmiddels werkt ze al een tijdje voor de schermen bij de talkshow RTL Boulevard. En ondanks dat daar styling voor Bridget is, koos ze gisteravond voor een wel heel bijzondere outfit.

Maasland vergeet haar bh aan te trekken

Na de ophef over haar en Andre Hazes lijkt ze wel verslaafd te zijn geworden aan het halen van de voorpagina. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard gisteravond zag je Bridget Maasland namelijk zonder bh, met een doorschijnend topje. Kijkers van het programma twitterde massaal over de outfit van Bridget, maar vooral met de vraag wat er toch aan de hand is met haar outfit. Is dit een ‘free the nipple’ actie van de presentatrice, of was ze gewoon écht vergeten om een bh aan te doen? Ondanks alle commotie waren er ook veel kijkers die het wel konden waarderen. En dat snappen wij, want voor haar leeftijd doet ze het toch best aardig.

Ze heeft een nieuw paar borsten

In Linda’s Zomerweek onthulde Bridget al eerder dat ze voor een nieuwe partij borsten was gegaan. Hierbij ruilde ze haar ronde borsten in voor druppelvormige. Ze vindt het zelf een behoorlijke vooruitgang: “Ik had ooit implantaten genomen omdat ik op mijn 25ste dacht dat alles anders moest, omdat ik in een soort midlifecrisis zat. Na een bepaalde tijd moet je weer eens een nieuwe nemen. En ik wilde heel graag een andere vorm, ik wilde een nieuw modelletje. Ik heb nu een druppelvorm eerst was het rond, veel natuurlijker.”

Ze haalde met haar outfit zelfs de trending-pagina van de website Dumpert.