Frank Lammers doet uitspraken over Ferry en Undercover seizoen 3

Momenteel zitten we midden in Undercover seizoen 2. De ene vindt de serie net zo spannend of zelfs beter dan het eerste deel, de ander vindt dit nieuwe seizoen net iets minder. Dat kan ook komen doordat sommigen wellicht vinden dat het personage Ferry Bouman te weinig te zien is. De misdaadbaas, gespeeld door Frank Lammers, ontpopte zich in het eerste seizoen tot een ware publieksfavoriet.

Ook in seizoen twee speelt hij een rol. In de toekomst blijft het daar echter niet bij. Zo komt er onder andere een film uit over zijn personage én heeft hij zojuist bevestigd dat hij ook in Undercover seizoen 3 te zien zal zijn.

Undercover seizoen 3

Door Frank Lammers weten we meer over Undercover seizoen 3 en Ferry 

Het filmpje dat Frank Lammers opnam is op de officiële Facebook-pagina van Netflix geplaatst. We kunnen dus gerust zeggen dat de informatie die wordt gedeeld klopt. De acteur filmt zichzelf vanuit een hotel in Brussel, inclusief een nieuw kapsel. ”Nieuwe coupe, nieuwe serie.” zo brengt Lammers het zelf.

Hij laat weten dat Ferry de film net af is en dat de opnames van Undercover seizoen 3 zijn begonnen. Het derde deel van de show is dus officieel in productie.

📣 Belangrijke mededeling van Ferry 📣

Geplaatst door Netflix op Maandag 5 oktober 2020

Er is steeds meer bekend over de Netflix serie

Inmiddels wordt er steeds meer duidelijk over het vervolg op de serie. Zo schreven we eerder al over de releasedatum, cast en het plot van Undercover seizoen 3. Nu weten we dus ook dat het personage Ferry Bouman weer een rol zal gaan spelen. In de film Ferry, dat zich op de carrière van de misdaadbaas richt, is onder andere een rol weggelegd voor zijn vrouw Daniëlle (gespeeld door Elise Schaap). Meer informatie zal ongetwijfeld binnenkort volgen. Tot die tijd kunnen we genieten van de steengoede afleveringen van Undercover die wekelijks online komen.