April Love Geary

April Love Geary is de ontzettend knappe vrouw van de zanger Robin Thicke. Onlangs kondigde ze nog aan dat ze een derde kindje verwachten, maar de twee kinderen die ze nu al hebben zijn al enorm schattig. Niet alleen is April helemaal in de wolken met haar gezin, ook houdt ze enorm veel van dieren. Haar bijnaam is bij haar familie ‘Ape’. Het klinkt misschien wat onaardig, maar dit is enkel omdat ze zo dol is op deze dieren.

April is een geweldige moeder en een lust voor het oog. Het is dan ook niet gek dat ze een lange tijd professioneel model is geweest. Gelukkig kunnen wij hier nog even van genieten.

April Love Geary april love geary

Een derde kind op komst

Op 4 oktober kondigde April aan dat ze weer zwanger is. Daarmee worden April en Robin Thicke voor de derde keer ouders. Maar dat vinden ze geen probleem, al helemaal niet als je ziet wat ze op Instagram schreef over haar derde zwangerschap: “Sorry dat we niet kunnen chillen, er is namelijk een pandemie gaande en ik ben alweer zwanger. We houden van consistentie!” Overigens heeft de vader nog niets op Instagram gepost over dat zijn vrouw weer zwanger is. Wel deelt hij vaak leuke foto’s van zijn andere twee kinderen:

April Love Geary op Instagram

De 18 jaar jongere vriendin van Robin Thicke is begonnen met modellenwerk toen de 19 was. Hier stopte ze al snel mee toen ze een relatie kreeg met Robin Thicke. Best wel zonde, want de foto’s die ze plaatst op Instagram zijn meer dan model-waardig. Robin en April passen daarin wel heel erg goed bij elkaar, omdat ze allebei erg fotogeniek zijn. Dus of April nu een foto mét of zonder Robin plaatst, de foto scoort altijd erg goed bij de fans en ook bij ons. Zie hier enkele voorbeelden waarom April toch wel in de buurt komt van de titel ‘heetste moeder‘.

April Love Geary

Vrouw Robin Thicke

 

Vrouw Robin Thicke