Een sterren dinerbox voor thuis

Het is dit jaar belangrijker dan ooit dat we een bijzonder diner op tafel kunnen zetten tijdens de feestdagen. Want kerst én goed eten, daar houden we van. Natuurlijk kan je naar de supermarkt om zelf iets te bedenken, maar je kan je dit jaar ook laten verwennen door 2 Michelinsterren-chef Onno Kokmeijer. Onno komt dit jaar met één van de meest exclusieve diners die er in Nederland te vinden zijn. Het mooie hiervan is: het wordt gewoon thuisbezorgd én je kan zelf nog een bijdrage leveren aan de heerlijke maaltijd. Deze dinerbox is dé must-have voor deze kerst.

dinerbox onno diner session

De ‘Exclusive Dinner Sessions’ van Onno Kokmeijer

Onno Kokmeijer komt met het concept ‘Exclusive Dinner Sessions’. Hierbij wordt een dinerbox aan huis geleverd. Wanneer je deze uitpakt, zal je zien dat er alleen maar producten in zitten van de hoogste kwaliteit. Culinair genieten, maar dan gewoon lekker thuis, dat wil Onno met deze dinerboxen bereiken. Grotendeels zitten er geprepareerde ingrediënten in de box, dus je hoeft zelf niet meer heel veel te doen om een prachtige maaltijd te serveren.

Wanneer je een Exclusive Dinner Session dinerbox bestelt, kan je kiezen uit een 3-, 4- of 5-gangendiner. Hierdoor geef je zelf invulling aan de duur van je tafelsessie en hoe de bijzondere avond eruit gaat zien. Een deel van de avond zal je tóch echt zelf aan de slag moeten om het diner klaar te maken. Met de geleverde luxe ingrediënten maak je namelijk zelf de maaltijden. Natuurlijk niet alleen leuk dat je zelf nog een steentje kan bijdragen, maar ook kan je vrienden of familie laten zien dat jij wel meer kan dan alleen een eitje bakken. Zo zorg jij voor jouw huishouden voor een top diner.

kerst proosten

Dinerbox voor tijdens de Kerst

Natuurlijk hoef je niet zelf alles uit te vogelen en daarom heeft Onno Kokmeijer instructievideo’s opgenomen om jou door het diner te begeleiden. Denk je iets meer hulp nodig te hebben en tijdens het bereiden en vragen willen stellen aan de chef? Dan kan je kiezen om Onno via een livesessie uit te nodigen voor extra ondersteuning. Welke keuze je ook maakt, hij zorgt ervoor dat jij die geweldige Exclusive Dinner Sessions in elkaar kan zetten. Wat het bestellen van deze dinerbox nóg leuker maakt: je kan het zelf extra luxe maken. Bijvoorbeeld door bijpassende wijnen, afkomstig van fameuze wijnleveranciers uit de regio bij de box te bestellen. Of wat dacht je van Onno’s eigen kaviaar? Alles is mogelijk en dat maakt deze feestdagen tóch nog bijzonder.