Kunnen we Peaky Blinders seizoen 6 binnenkort verwachten?

De tijd dat we konden genieten van nieuwe afleveringen over de Shelby-familie ligt behoorlijk ver achter ons. Er wordt weliswaar had gewerkt aan een nieuw seizoen, maar tot op heden wordt ons geduld nog steeds op de proef gesteld. Veel meer dan wat materiaal van achter de schermen hebben we voorlopig nog niet gezien. Reden genoeg voor menig fan om behoorlijk gefrustreerd te worden. Zeker nu weten dat het aankomende seizoen ook het laatste seizoen zal zijn.

Netflix lijkt zich echter van geen kwaad bewust. Zij plaatsen een foto van Cilian Murphy in zijn rol als Thomas Shelby. We zien hoe de make-up van de acteur wordt bijgewerkt. Zelf kijkt hij knipogend in de camera. De foto laat zien dat Peaky Blinders seizoen 6 wel degelijk in de maak is. Check het bericht op Facebook hieronder:

Veel Netflix series zijn ‘binnenkort’ te zien

In veel gevallen blijft het lang onduidelijk rondom Netflix series en films. Denk bijvoorbeeld aan de film Ferry, over Ferry Bouman. Pas recent kwamen we er achter wanneer we Ferry kunnen kijken op Netflix. Nieuwe seizoenen van La Casa de Papel en Stranger Things laten ook nog op zich wachten. En nu dus ook seizoen 6 van Peaky Blinders. Wat Netflix ons wél kan vertellen is dat de nieuwe afleveringen er binnenkort aankomen. Als jij nou denkt: ”Ja, binnenkort, wat betekent dat precies?” dan ben je niet de enige.

Na het laatste seizoen komt er ook nog een film

Netflix schreef bij de foto van Cilian Murphy: ”Ja, we hebben gemerkt dat wij er een andere betekenis van ‘binnenkort’ op nahouden dan jullie. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet aan komt!”.

De aankomende serie wordt dus helaas het laatste seizoen. Daarna is het nog niet gedaan met de bende. Zo werd er een film aangekondigd, maar ook komt er nog veel meer dan alleen een film. Nu eerst maar eens seizoen 6 van Peaky Blinders. Die komt dus ‘binnenkort’.