De Netflix-serie komt met een tweede seizoen

Sinds dat Netflix het eerste seizoen online zette, belooft het vervolg van de serie nu al een groot succes te worden. In de spraakmakende serie volgen we drie vrouwen die door fatale gebeurtenissen in een bordeel op de vlucht slaan voor hun pooiers en handlangers. Door de cliffhanger ontstonden er veel vragen bij de kijker. Hoe zal Sky Rojo seizoen 2 eruit gaan zien en van welke actrices mogen wij nog even genieten?

Sky Rojo – gemaakt door de makers van La Casa de Papel – komt met een vervolg tijdens de warme zomerdagen. En dat de verhaallijn je minstens net zo veel spanning en amusement bezorgt als het eerste seizoen, dat is een feit.

De releasedatum van Sky Rojo seizoen 2

De grote Sky Rojo fans hoeven niet langer meer in spanning te wachten. Netflix deed onlangs een boekje open en kwam met de releasedatum van het tweede seizoen Sky Rojo. Wij raden je aan deze zomer een ventilator aan te schaffen, want je zal jezelf ongetwijfeld wel eens moeten terugtrekken op de bank, voor de televisie. De releasedatum zal namelijk 23 juli zijn, met wederom acht aflevering van 25 minuten. Benieuwd naar sneak preview? Bekijk de trailerĀ  / aankondiging van Sky Rojo: seizoen 2, hieronder.

 

Aan ambitieuze en bloedmooie actrices geen gebrek in de Netflix-serie. Bezorgd de blonde Sky Rojo-actrice Lali Esposito, jouw ook de Spaanse zomerhitte? Check dan ook de Instagram van Lali Esposito, waarop ze de uitdagende beelden niet onder stoelen of banken lijkt te steken.