Netflix deelt de officiële trailer van Sky Rojo

Sky Rojo. Als je die naam nog niet eerder voorbij hebt horen komen, bereid je dan voor. Vanaf 19 maart, als de afleveringen van de show op Netflix staan, kan dit zomaar eens dé nieuwe serie worden waar iedereen het over zal hebben.

Dat is niet zomaar. De serie werd onder andere door Álex Pina gemaakt, die we kennen van series als Vis-a-Vis, White Lines en natuurlijk La Casa de Papel. De Spaanse televisieproducent weet dus als geen ander hoe je een echte Netflix hit moet produceren. Met Sky Rojo is dat meer dan gelukt, als we de trailer moeten geloven.

Sky Rojo

Het plot van de Spaanse serie

Ditmaal geen ingenieuze bankoverval, maar een kleinere missie. We volgen drie vrouwen die ten opzichte van elkaar erg verschillen. Ze hebben echter wel hetzelfde doel voor ogen: ontsnappen aan hun pooier.

Tijdens één avond bundelen ze hun krachten en denken ze hem te kunnen uitschakelen. Ze slaan op de vlucht, op weg naar de vrije wereld. Wat ze echter niet weten is dat hun pooier Romeo nog leeft. Hij stuurt zijn handlangers Moises en Christian achter de meiden aan. Een echt kat-en-muisspel is begonnen, met de vrijheid van de meiden als hoofdprijs.

Waardige opvolger van La Casa de Papel?

De acht afleveringen van Sky Rojo barsten van de actie als we de trailer moeten geloven. Doordat de afleveringen allemaal zo’n 25 minuten zijn zal die actie ongetwijfeld ook met een rap tempo worden opgevoerd. Opvallend aan de serie is het feit dat er al een twee seizoen van is bevestigd, zonder dat de reactie op seizoen 1 binnen is.

Netflix lijkt dus erg zelfverzekerd te zijn over de serie. Dat snappen wij wel. Mooie vrouwen, snelle auto’s, één brok actie en dat dan door de maker van La Casa de Papel geproduceerd: wij kunnen niet wachten. Vanaf 19 maart is het zover. De serie is overigens niet de enige nieuwkomer deze maand. Check ons overzicht van de 4 nieuwe Netflix series in maart.

Hieronder vind je de trailer van Sky Rojo: