Marieke Elsinga’s appartement staat te huur

Het huis van Marieke Elsinga biedt maar liefst 58 vierkante meter aan leefruimte. Dat is genoeg ruimte om lekker met zijn tweeën in te wonen. De knappe Nederlandse dj zegt zelf verliefd te zijn geworden op het huis door de lichtinval in de woonkamer door de grote ramen. Het is gelijk duurzaam omdat je in dit huis niet telkens de verlichting aan hoeft te hebben.

huis marieke elsinga te huur

De woonkamer is voorzien van een open keuken die van daadwerkelijk alle gemakken voorzien is en zelfs een kookeiland heeft. Genoeg ruimte dus om lekker bezig te zijn en je inner Gordon Ramsay naar boven te halen. Daarnaast biedt het appartement twee Franse balkonnetjes. En als dat nog niet genoeg was, kan je ook gewoon lekker van de zon genieten op Mariekes dakterras. Het appartement ligt in hartje Amsterdam, vlak bij de gezellige wijk De Jordaan. Hier heb je veel restaurants en leuke winkels, waar jij jezelf waanzinnig kan uitleven.

De regels van verhuurder Marieke Elsinga

Wanneer je geïnteresseerd bent in dit huis, moeten wij je wel mededelen dat Marieke Elsinga een aantal eisen heeft voor de huurder. Zo wil zij dit leuke appartement alleen verhuren aan iemand die niet rookt én geen huisdieren heeft. Dus houd daar rekening mee wanneer je geïnteresseerd bent.

huis te huur amsterdam

Ben jij nog niet klaar met je bezichtigingen en wil je graag nog wat andere huizen bekijken? Check dan dit verrassende rijtjeshuis.

Check hieronder meer foto’s van de woning van Q-Music dj Marieke Elsinga in Amsterdam:

dakterras

Voor meer foto’s, check hier.