Renate Gerschtanowitz verschijnt regelmatig op de buis

Hoewel je haar zou kunnen kennen als de vrouw van de bekende Nederlandse televisiepresentator Winston, heeft de mooie Nederlandse blondine zelf ook heel wat afgevinkt op haar carrière lijstje in de media- en entertainmentwereld. De 41-jarige Renate Gerschtanowitz is voornamelijk te zien als presentatrice, model en voormalig videojockey.

Ze werd bekend door TMF en kwam vanaf dat moment op de radar van grote televisiezenders als RTL5 en RTL4. Op een gegeven moment maakte ze de overstap naar SBS6, waar ze tussen 2012 en 2015 als het gezicht van Shownieuws bekend stond. De Rotterdamse presentatrice was in haar meest recente televisiedeelname te zien in het programma The Big Escape, waarin ze als derde eindige en in de finale verloor van YouTuber Giovanni Latooy en Marije Zuurveld.

De tijd lijkt stil te staan de 41-jarige blondine

Hoe Gerschtanowitz een mooi lijstje aan hoogtepunten in haar carrière heeft opgevuld, moeten we toegeven dat Winston een grote geluksvogel is. De twee vormen een gelukkig stel en zijn rijk van twee gezonde zoons die luisteren naar de namen Julian en Benjamin. En voor degene die denken dat na een bevalling de vrouw er alleen nog maar op achteruit kan gaan, adviseren wij toch nog een keer een bezoekje te brengen bij een opticien. De 41-jarige presentatrice laat met haar prachtige uiterlijk en stralende lach zien, dat een vrouw boven de 40 nog altijd een prachtige verschijning kan zijn.

Omdat wij helemaal ondersteboven zijn van Renate Gerschtanowitz en we er zeker van zijn dat jij dat ook bent, willen wij onze 10 Instagram favorieten van de blondine hieronder met jullie delen. Met maar liefst 111 duizend volgers, zij wij overduidelijk niet de enige die ons graag laten amuseren door het dagelijkse leven, zonnige vakanties, carrière en familiekiekjes van Renate Gerschtanowitz en haar gezinnetje.