Bijzonder stijlvolle woning in Rotterdam te koop

In de categorie droomwoningen kom je vaak enkel huizen tegen voor degenen met een goed gevulde bankrekening. In dat kader is deze mooie woning in Rotterdam de uitzondering op de regel. Aan de buitenkant zie je het er niet aan af, maar eenmaal binnen gaat er een wereld van luxe voor je open.

Ook al is de buitenkant verraderlijk saai, eenmaal binnen valt je mond open van verbazing. Waarschijnlijk had de eigenaar voor de aanschaf al het plan om zijn aankoop flink onder handen te nemen. Daarbij is hij of zij niet over een nacht ijs gegaan.

stijlvol industrieel interieur Funda woning Rotterdam te koop

Zo is de keuken volledig bij de woonkamer getrokken. Het resultaat is fenomenaal. Zo heb je een grote ruimte waardoor je waarschijnlijk niet het idee hebt in een rijtjeswoning te wonen. De glazen deuren versterken het ruimtelijke effect en de zwarte kozijnen maken het helemaal af.

open keuken

Mocht je denken dat de ingrijpende renovatie enkel de begane grond betreft, dan is de verrassing op de eerste verdieping nog groter. Hier is duidelijk aandacht aan besteed en bij een eerste bezichtiging zul je het idee krijgen dat het een nieuwbouwproject betreft. Die indruk wordt nog versterkt door de aanbouw. Zowel de voorzijde als de zijkant zijn uitgebouwd waardoor er nog meer ruimte is ontstaan. Het enige waar je zelf tijd in moet steken is het onderhoud van de woning, iets wat je bij elk ander huis ook zou doen.

Wat kost de woning op Funda?

Na het zien van de foto’s zul je denken dat deze woning al gauw enkele tonnen gaat kosten. Klopt, maar dan nog is het goed betaalbaar. Voor slechts 325.000 euro ben jij de nieuwe bewoner en kun je met recht trots zijn op de aankoop. Mocht je al enthousiast zijn geworden, geef dan de verkopende makelaar een belletje voor een vrijblijvende bezichtiging. Dit buitenkans kun je eigenlijk niet aan je neus voorbij laten gaan.

Check meer foto’s van de woning hieronder:

industriele woning Funda Rotterdam zwart wit interieur zwarte kozijnen