Knappe Nederlandse radiovrouwen

Zonder deze radio-dj’s zou de wereld van radio er heel anders uit hebben gezien. We kunnen niet meer zonder ze, maar we hopen toch dat we ze wat vaker mogen zien in plaats van alleen maar te horen.

Wij hebben voor jullie de vijf knapste radiovrouwen van Nederland opgesteld.

1. Céline Huismans

Samen met Dennis Ruyer presenteert zij de middagshow van Radio Veronica. In de radioshow van Veronica Inside moet zij tussen al die mannen een weg banen, maar dat doet zij als de beste. Een vrouwelijke mening is goed voor de afwisseling en dynamiek mannen. Céline Huismans mag absoluut niet missen in dit rijtje van de knapste radiovrouwen van Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans)


2. Marieke Elsinga

Marieke zien we vaak wel shinen op de televisie en ze is wel de bekendste uit het rijtje. We zagen haar als panellid van I can see your Voice en we zien haar vaak achter de desk bij RTL Boulevard. Samen met Mattie rockt zij de radiowereld als geen ander.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

3. Eva Koreman

Op 3FM kunnen wij deze knappe dame horen en dat vinden wij helemaal niet erg. In 2019 was zij te zien bij Expeditie Robinson en eindigde Eva op de vierde plek. Deze knappe meid horen wij maar al te graag, maar we zien haar eigenlijk nog liever. Als er iemand in het rijtje van de knapste radiovrouwen van Nederland hoort, is het deze vrouw wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva (@evakoreman)

4. Eva Cleven

In het seizoen van Expeditie Robinson 2019 waren er heel lang twee Eva’s, en de andere Eva is deze. Ze werd tweede net achter televisiekok Hugo Kennis. We kunnen Eva Cleven zelf verder kennen van het Klokhuis en als presentatrice van BNN. Op het radiostation FunX kunnen we haar stem ook vaak horen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Eva Cleven (@evacleven)

5. Annemieke Schollaardt

Sinds 2004 kunnen we al van deze vrouw genieten en ze is daarmee een echte routinier. Begonnen bij 3FM maar tegenwoordig te vinden bij Radio 2. Annemieke Schollaardt mogen wij niet vergeten in dit lijstje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemieke (@annemiekeschollaardt)

Kan je niet genoeg krijgen van deze Nederlandse vrouwen? Check dan deze tien mooie Nederlandse vrouwen die jij op Instagram moet gaan volgen.