Nieuwe Netflix series in maart 2021

Van een mockumentary over de Spaanse onderwereld tot bloeddorstige piraten: qua series levert Netflix in maart alleen maar spannende en vette nieuwkomers. Dit is wat er binnenkort te zien is en op welke data de series zullen verschijnen.

1. Dealer

Op Netflix staan al meer series over bendeoorlogen en illegale handel, maar Dealer is uniek in z’n genre. Tijdens de serie lijkt het namelijk net alsof je zélf op de vlucht bent.

Franck filmt een documentaire over Tony, een aanstormend talent in de rapwereld. Maar tijdens die dag uit Tony’s leven, komen ook andere zaken van Tony aan bod. Hij is ook drugshandelaar en krijgt het aan de stok met rivaliserende bendes. Franck wordt al gauw tegen wil en dank meegesleurd in de gevaarlijke wereld op straat. De serie staat vanaf 10 maart 2021 op Netflix.

 

2. Sky Rojo

Sky Rojo is nog geen eens te zien, maar een tweede seizoen is nu al bevestigd. Dat komt waarschijnlijk door de producer: Álex Pina, die eerder al La Casa de Papel voor zijn rekening nam.

We volgen in de nieuwe, spannende serie drie meisjes die op de vlucht zijn voor hun pooier en diens handlangers. De verschillende meisjes hebben één gezamenlijk doel: vrijheid. Maar dat zal nog niet zo gemakkelijk worden. Deze nieuwe serie staat vanaf 19 maart 2021 op Netflix.

 

3. The Lost Pirate Kingdom

In The Lost Pirate Kingdom vertelt niemand minder dan David Attenborough ons over het leven van de vroegere piraten. Hoe ging het leven er echt aan toe aan de schepen, waar psychopathische kapiteinen het voor het zeggen had en waar de dood altijd op de loer lag?

Naast een aantal experts die vertellen over opvallende voorbeelden van vroeger, worden er ook de nodige scènes nagespeeld. Zo komt die piratenwereld weer helemaal tot leven. De nieuwe serie staat vanaf 15 maart 2021 op Netflix.

 

4. Drive to Survive seizoen 3

In Drive to Survive seizoen 3 ligt de focus op het veelbewogen jaar 2020. Dat jaar was ook voor de racewereld een uniek jaar. We zien bijvoorbeeld hoe de teams in een bubbel leven om zo toch te kunnen racen en met welke uitdagingen de tien teams te maken krijgen.

Onder andere Louis Hamilton en Max Verstappen zullen weer te zien zijn in het seizoen. De serie staat vanaf 19 maart 2021 op Netflix.