Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

Het concept van Formula 1: Drive to Survive is simpel: de serie toont de kijkers namelijk een unieke kijk achter de schermen. Van alle F1-coureurs van 2021 tot hun coaches en van sponsoren tot mensen die aan de racewagens meehelpen; bij de wereld van Formule 1 zijn ongelofelijk veel mensen betrokken.

Het concept van de documentaireserie doet het blijkbaar goed op Netflix. Na de eerste twee seizoenen komt de streamingdienst nu namelijk met de aankondiging voor Formula 1: Drive to Survive seizoen 3.

Veelbewogen sportjaar staat centraal

Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 zal de gebeurtenissen van 2020 laten zien. Zoals we weten was dat een veelbewogen jaar,en dat is ook op en rondom de racecircuits niet anders geweest.

”Tien teams blijven doorvechten tijdens één van de meest uitdagende jaren voor de sport ooit,” zegt Netflix. Dat zorgde voor een uniek scenario, waarbij de verschillende teams in een ‘bubbel’ van racecircuit naar racecircuit trokken. Waar veel sporten niet konden doorgaan, kon dat met de Formule 1 races gelukkig wel. Alleen al vanwege dat feit mogen we seizoen 3 van de raceserie niet aan ons voorbij laten gaan.

Formula 1: Drive to Survive

Releasedatum op Netflix

De releasedatum van de serie staat voorlopig gepland op 19 maart. Die datum is niet zomaar uitgekozen. Een week later, op 28 maart, gaat de eerste race namelijk van start. Deze zal worden gereden in Bahrein. Net als voorgaande jaren wordt het seizoen van Formuila 1: Drive to Survive dus een week gereleased voor de aanvang van een nieuw raceseizoen.

Max Verstappen in Formula 1: Drive to Survive

Bekende gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn onder andere Louis Hamilton en onze ‘eigen’ Max Verstappen. Eerder schreven we je al over alle overwinningen van Max Verstappen binnen de Formule 1. Wij zijn benieuwd of hij daar vanaf maart weer één aan kan toevoegen. Zo ja, dan zullen we dat vroeg of laat vast gaan terugzien in de Netflix documentaire. De serie krijgt een 8.6 op IMDb, dus de verwachtingen voor een nieuw seizoen zijn hooggespannen.