Nieuw op Netflix in week #13

In sommige weken is het nieuwe aanbod van Netflix wat karig. Niet in week nummer 13. Er komen namelijk vette en nieuwe films online. Deze vier toppers verschijnen de komende dagen nieuw op Netflix en zijn het meer dan waard om te kijken, of je ze nou al vijf keer hebt gezien, of nog nooit.

1. Shrek

Sommige films blijven altijd leuk, hoe vaak je ze ook ziet. Shrek is ook zo’n film. Heb je zin in een vermakelijke en droge film, dan kun je vanaf donderdag weer deze film opzetten. Shrek vertelt het verhaal van een oger genaamd Shrek, die met moet aanzien hoe zijn moeras wordt ingepakt door de koning. De oger en koning sluiten een deal: als Shrek de koningin Fiona weet te bevrijden, krijgt hij zijn moeras terug. Droog en komisch blijft Shrek sowieso., Vanaf donderdag staat de film op Netflfix.

 

2. Concrete Cowboy

Caleb McLaughlin (van Stranger Things) en Idris Alba spelen vader en zoon. Hoofdpersoon Cole verhuist en gaat met zijn vader samenwonen. Zijn vader Harp is een ‘moderne cowboy’ in Philadelphia en lid van een groep paardrijders. Harp heeft wellicht respect voor zijn community en zijn paard, maar onderling lijken vader en zoon minder met elkaar te hebben. Geleidelijk aan integreert Cole in het leven van zijn vader. Vanaf 2 april staat Concrete Cowboy nieuw op Netflix.

 

3. The Serpent

Hou jij van bloedstollende misdaadseries, dan is The Serpent een goede nieuwe aanrader. De serie speelt zich af in de jaren ’70, waarin een duo de ene na de andere reiziger vermoordt in het buitenland. Een Nederlands ambassadelid in Bangkok komt ze op het spoor. Deze serie is waargebeurd, wat de gebeurtenissen extra spannend maakt. Vanaf 2 april staat de serie nieuw op Netflix.

 

4. Madame Claude

Nóg zo’n nieuwkomer die ook nog eens waar is gebeurd, is Madame ClaudeDe titel van deze film verwijst naar de legendarische bordeelhoudster die met haar high-end bordeel legendarische gasten had, waaronder presidenten. Haar privéleven staat echter al gauw op losse schroeven. Zo is er sprake van politie-onderzoek naar haar gedrag vinden er ook undercoveroperaties plaats. Een uniek kijkje in het leven van de veelbewogen vrouw kunnen we vanaf vrijdag 2 april nieuw op Netflix zien.