Herman Knippenberg schittert in Britse serie

Het zou niet de eerste keer zijn dat een van onze Hollandse talenten een plek verovert in een buitenlandse film of serie. Toch gebeurt het niet vaak, we mogen trots zijn. Deze serie is een enorme hit gebleken in Groot-Brittannië en wij mogen binnenkort ook meegenieten. The Serpent is een door BBC gemaakte serie geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van meesteroplichter Charles Sobhraj.

Het bestaat uit acht afleveringen en wordt toegevoegd op Netflix op een vrijdag, dus plan hiervoor vast één weekenddag (of twee natuurlijk) in en je bent er doorheen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ellie Bamber Updates (@elliebambernet)

Cast en verhaallijn van The Serpent

Hoofdrolspelers in de serie zijn Tahar Rahim, Billy Howle en Jenna Coleman. Herman Knippenberg speelt in deze crime thriller de tegenspeler van meesteroplichter Charles Sobhraj, die als Nederlandse diplomaat verschillende pogingen doet om hem voor het gerecht te brengen. Sobhraj – die zich voordeed als juwelenhandelaar – en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc reisden in 1975 en 1976 door Thailand, Nepal en India. Op de Aziatische Hippie Trail pleegden ze diverse misdaden en werden ze de hoofdverdachten in een reeks moorden op jonge westerse reizigers.

 

Vanaf 2 april is The Serpent te zien op Netflix. Kan jij niet wachten? Check dan nu vast deze andere meedogenloze misdaadserie op Netflix (mits je ‘m nog niet hebt gezien natuurlijk).