Miljoenenjacht, het spel met de koffertjes

John besloot het spel te gaan spelen met koffer nummer 23, een getal dat voor hem een speciale betekenis heeft. Onder andere omdat zijn vrouw op 23 maart jarig is. Miljoenenjacht begon erg slecht voor de man uit Haaksbergen, want bij de eerste gok ging gelijk het grootste bedrag van €5.000.000 eruit. Maar daarna speelde hij bijna alleen nog maar de kleine getallen weg.

Omdat het zo lekker ging, kreeg John tijdens het gokspel het vertrouwen om het bod van €33.000 af te wijzen en door te blijven gaan. Dit bleek een ontzettend goede keuze, want John bleef gedurende de rest van het spel ontzettend lekker gaan.

John bleef doorgaan met spelen

Na het blijven wegspelen van kleine bedragen, kreeg hij een bod van €163.000 . Dit is toch behoorlijk veel geld, maar John besloot ook dit te negeren en won een flinke jackpot. De bank bood hem een bedrag van € 347.000 euro aan toen hij nog zes koffers over had. Dat was voor hem een moment om te stoppen. Dit bleek uiteindelijk ook een goede beslissing te zijn. In zijn eigen koffer bleek namelijk een bedrag van €300.000 te zitten, netjes dus!

 

John heeft ons wel even laten zien wat stalen zenuwen zijn. Hij ging door op momenten waar veel deelnemers zouden stoppen en heeft daar een mooi bedrag aan over gehouden. De 66-Jarige man weet ook al wat hij ermee gaat doen. De muziekliefhebber wilt onder andere wat mooie gitaren aan zijn collectie toevoegen, maar hij wil vooral naar Australië om na jaren weer zijn broer te kunnen zien. Wij wensen hem in ieder geval een fijne reis.