De serie Bodyguard komt mogelijk met een seizoen 2

Bodyguard is en blijft één van de vetste Netflix series als je het ons vraagt. De serie gaat over de oorlogsveteraan David Budd. David was langere tijd werkzaam als soldaat, maar worstelt nu met een heftige vorm van PTSS. Niet langer werkzaam in het leger, wordt hij beveiliger. Een promotie zorgt ervoor dat hij een wel spraakmakende persoon moet gaan beschermen. Niemand minder dan de Minister van Binnenlandse Zaken, Julia Montague, zal hij buiten gevaar moeten houden. De minister houdt er echter hele andere meningen op na, onder andere over het leger. Die controversiële mening zorgt al gauw dat ze in gevaar komt en Budd dus alles moet doen om haar te beschermen. Seizoen 1 was legendarisch, maar komt er ook een seizoen 2 van Bodyguard? Die kans lijkt groter te worden.

Bodyguard seizoen 2

Richard Madden speelde de hoofdrol in Bodyguard 

Het eerste seizoen van de Britse serie was een groot succes. Dat komt onder andere door de hoofdrol van Richard Madden (Robb Stark in Game of Thrones). Ook de producent van de show, Simon Heath, hebben we te danken voor de vette afleveringen. Het leek aanvankelijk alsof het niet lang zou duren voordat we een seizoen 2 van Bodyguard konden verwachten. Tot op heden blijft het echter wachten. Over de toekomst van de serie zei Heath recent in een interview dat de serie een groot project is om in elkaar te zetten, maar dat hij er ‘redelijk zeker’ van is dat we het op een gegeven moment kunnen zien. Voor liefhebbers van de serie is er dus nog hoop.

Hoge IMDb-score voor de actieserie

De 6 afleveringen van de serie kijk je via Netflix. Op IMDb heeft de show een 8.1 als cijfer. Wat dat betreft kan een seizoen 2 van Bodyguard dus niet uitblijven. De serie al uit? Check dan de 4 series die in maart naar Netflix kwamen.