Best bekeken serie van de afgelopen 10 jaar

In Engeland was de serie te zien bij de BBC en daar werd het de best bekeken serie van de afgelopen tien jaar. De laatste aflevering trok maar liefst 10,4 miljoen kijkers. De serie zit vol met plot twists die ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit en stoppen met kijken enorm moeilijk maken. Hoofdrolspeler Richard Madden heeft hier een groot aandeel in, door beveiliger David Budd geloofwaardigheid en menselijkheid te geven. Het feit dat de terroristische dreiging reëel en actueel is maakt de serie extra interessant. De score van 98% op Rotten Tomatoes snappen wij volkomen. Het is dan eigenlijk ook wachten op Bodyguard seizoen 2.

Komt er een Bodyguard seizoen 2?

Dit grote succes heeft ervoor gezorgd dat de mogelijkheden voor een tweede seizoen van Bodyguard worden onderzocht. De geluiden die tot nu toe naar buiten komen zijn positief. De hoofdrolspelers zitten zelfs al om tafel voor een eventueel vervolg. Hierbij is gelukkig ook hoofdrolspeler Richard Madden betrokken. De BBC verkocht de rechten van het eerste seizoen aan Netflix en ook hier was het een groot succes. Natuurlijk komen de geruchten voor een tweede seizoen dan al snel op gang. Er is echter wel een klein probleempje, de serie was bedoeld als mini-serie en het verhaal is dan ook afgerond. Nu wil de BBC de schrijver van de serie toch spreken om te kijken of er een vervolg mogelijk is.

bodyguard seizoen 2 MAN MAN

Richard Madden over het tweede seizoen

Richard Madden is dus ook al betrokken bij de onderhandelingen, zo liet de acteur al weten. Hij heeft wel kleine twijfels over de mogelijkheden omdat hij niet weet wat er nog moet gebeuren met David Budd. Gelukkig zei hij ook mee te willen denken met de makers over wat er kan gebeuren. Hij denkt wel dat er mogelijkheden zijn, hij is vooral benieuwd wat er is opgekomen in het geniale brein van de schrijver. Wanneer dit allemaal goed verloopt zou het kunnen dat er toch een tweede seizoen komt. Wij hopen dat ‘ie dan ook op Netflix verschijnt, zodat wij weer op het puntje van onze stoel kunnen zitten voor het vervolg.

Ook van The Sinner zou eerst maar een seizoen worden gemaakt, maar sinds kort is het tweede seizoen toch mogelijk.