Zondag met Lubach stopt na 13 seizoenen

Na dertien succesvolle seizoenen, waarmee menig Nederlander iedere zondag werd vermaakt over politieke kwesties en actueel nieuws, werd er afgelopen zondag een punt achter het programma Zondag met Lubach gezet. De satirische items scoorden als echte kijkcijfer hits. Arjen sloot na zeven jaar het programma af met de verwachte onderwerpen. Hoewel deze onderwerpen inkoppertjes waren, kwam de presentator als klap op de vuurpijl met het antwoord op een veelgestelde vraag: wat is het recept van suikerbrood?

Het suikerbrood recept van Arjen Lubach

Geen aankondiging voor een nieuwe show, maar een recept voor het bereiden van suikerbrood. De grap die al enige tijd in de lucht leek te hangen werd in de allerlaatste aflevering van Zondag met Lubach volledig in detail aanbod gebracht. Volg jij het programma op YouTube? Dan zal je hoogstwaarschijnlijk wel weten waar de grap vandaan komt. Om ervoor te zorgen dat je na het kijken van een YouTube-video van Zondag met Lubach direct doorklikt naar de volgende, probeerde Arjen de kijker constant op een humoristische manier te pushen. Na een eerder uitgebrachte video verwees hij de kijkers door een opmerkelijke opmerking te geven over een recept voor suikerbrood.

Bakliefhebbers klikten massaal verder in de hoop een heerlijk suikerbrood recept tegemoet te komen, maar helaas leek dit schijn te zijn. Er leek onrust en commotie te ontstaan over het beloofde suikerbrood recept, waardoor Arjen Lubach dan eindelijk in de laatste aflevering de kijkers het antwoord op hun vraag gaf.

Bekijk de video van het suikerbrood recept van Arjen Lubach hieronder.