Komt er een Sky Rojo seizoen 2 op Netflix?

We moesten er een tijd op wachten, maar geduld wordt beloond. Inmiddels staan de 8 afleveringen van de serie op Netflix. Begin jij eenmaal aan de afleveringen, dan is de kans groot dat je die snel uit hebt. De afleveringen duren allemaal maar zo’n 25 minuten. Je hebt dus maar zo’n vier uur nodig om het hele seizoen uit te bingen. In die episodes volgen we drie prostituees: Carol, Wendy en Gina. Hun pooier Romeo komt van een koude kermis thuis als de drie hun handen bij elkaar steken en een ontsnappingspoging doen. Ze beginnen aan een wilde roadtrip, terwijl Romeo’s helpers Moisés en Christian ze op de hielen zitten. Voer voor een perfect eerste seizoen, maar wat weten we over seizoen 2 van Sky Rojo?

Goed nieuws: seizoen 2 van Sky Rojo is al aangekondigd. Dat betekent dat we zeker weten dat er nieuwe afleveringen zullen volgen. Ook het tweede seizoen zal uit acht afleveringen van 25 minuten gaan bestaan. Bij Netflix hebben ze dus blijkbaar al het vertrouwen in de nieuwe serie. Fijn voor ons, aangezien La Casa de Papel na het aankomende seizoen zal eindigen.

Sky Rojo seizoen 2

Makers La Casa de Papel aan het roer van Sky Rojo 

Álex Pina is dé man achter La Casa de Papel (op El Professor na, dan). Hij werkte eerder ook al aan de serie White Lines, waarvan we ook een tweede seizoen kunnen verwachten. Met Sky Rojo wordt duidelijk dat hij dé man is achter succesvolle Spaanstalige series. Het einde van La Casa de Papel betekent dus ook iets positiefs, want nu kan hij zich volledig richten op een nieuwe seizoen (en eventueel nog meer seizoenen) van Sky Rojo. 

Schatting van releasedatum Sky Rojo seizoen 2

Zeker weten wanneer Sky Rojo seizoen 2 online komt doen we niet. De meeste tweede seizoenen van series komen echter ongeveer na een jaar naar Netflix. In dat geval betekent het dat we de nieuwe afleveringen in 2022 kunnen verwachten. Tegelijkertijd kán Netflix ook uitzonderingen maken. Zo kunnen we Lupin seizoen 2 veel eerder zien dan we hadden verwacht. Wat dat betreft kunnen we de stoere en knappe cast van Sky Rojo dus zomaar eens binnenkort weer op Netflix zien in een nieuw avontuur.