Van laboratorium naar unieke droomwoning op Funda

Heb jij er altijd al van gedroomd als een Einstein rond te snuffelen in een lab? Maak dan nu van je wildste fantasieën werkelijkheid. Dit rijksmonument spant de absolute kroon wat betreft het uniek wonen in een prachtige omgeving. Hoe aan de buitenkant van het pand nog de bijzondere details te zien zijn, is de binnenkant van het laboratorium compleet gemoderniseerd. Het voormalige laboratorium werd jaren geleden gebruikt voor de Landmeetkunde en diende later als kantoorruimte.

Het karakteristieke Funda laboratorium beschikt in de toren over een privé lift. Hiermee kun je in de kortste tijd je hele woning bereiken. Heb je last van hoogtevrees? Dan raden we je aan nog even verder te kijken. Interieurarchitect Chong Kok Sing transformeerde de bovenste verdieping tot een prachtig penthouse. Het penthouse heeft een panoramisch dakterras zodat je de zonsopgang en zonsondergang kunt zien. Ook heb je een heerlijk uitzicht over Wageningen en de Rijn.

Funda parel: voormalig laboratorium is omgetoverd tot absolute droomwoning

Een woonoppervlakte van 1.390 vierkante meter

Het 597 vierkante meter penthouse is voorzien van een open woonkamer en brede glazen ramen, die zorgen voor een prachtige lichtinval. Met genoeg parkeergelegenheid, een ruime keuken, een sauna, drie slaapkamers en 3 badkamers biedt het oude laboratorium je genoeg leefruimte en zal het je aan privacy niet ontbreken.

Funda parel: voormalig laboratorium is omgetoverd tot absolute droomwoning

 

Naast dat je oog meteen zou vallen op de luxe details, zou je de overige kamers die eerder dienden als kantoorruimtes kunnen realiseren in aparte appartementen, relax ruimtes, een privé bioscoop, sportzalen of hobbykamers. Met een prijskaartje van €3.550.000 euro kunnen we met zekerheid concluderen dat deze unieke Funda parel zich op het lijstje van Nederlands meest karakteristieke optrekjes mag toevoegen.

Laat het voormalige laboratorium dat is omgetoverd tot een droomwoning jouw hart sneller kloppen? Neem voor meer details een kijkje op Funda of bezichtig de foto’s hieronder.

Funda parel: voormalig laboratorium is omgetoverd tot absolute droomwoning

woning Wageningen

Funda parel: voormalig laboratorium is omgetoverd tot absolute droomwoningFunda parel: voormalig laboratorium is omgetoverd tot absolute droomwoning