De workouts van Yolanthe zijn veel belovend

Mooiste vrouw van Nederland word je niet zomaar. Yolanthe kreeg het twee keer voor elkaar en met haar half Spaanse achtergrond snappen wij ook wel waarom. De Ibiza vibes spatten er vanaf en dat vinden wij helemaal niet erg. Met die keiharde workouts van Yolanthe heeft ze er wel even voor gezorgd dat zij een killer body heeft gekregen.

Ze plaatste onlangs de onderstaande foto. Dat deze foto gewaardeerd wordt, dat zie je aan de hoeveelheid likes. Hoe haar vorige foto nog geen 30 duizend likes kreeg, schiet het aantal likes van deze foto al over de 80 duizend. Bekijk de foto hieronder en je snapt waarom.

Het is af en toe nog wel zoeken wat het beste is, maar Yolanthe heeft ook veel plezier in haar workouts. En zo hoort het ook. Als je er geen plezier in kan vinden, dan wordt het heel lastig om vol te houden en door te zetten tot zo’n lichaam.

De mooiste zussen van Nederland

Yolanthe is zelf natuurlijk twee keer mooiste vrouw van Nederland geweest, maar haar zussen mogen er ook zeker zijn. Ze zijn maar liefst met negen vrouwen en vier mannen in het gezin minus de ouders. Ontzettend veel maar de vrouwen zijn allemaal stuk voor stuk knapperds.

Zo heb je bijvoorbeeld Rebecca Cabau die tegenwoordig de rijkste Cabau is van het hele stel. Dit komt voornamelijk door haar vriend Marcel Boekhoorn die een vermogen heeft van 1,8 miljard. Dat is niet slecht als je het aan ons vraagt. Beide vrouwen mogen zeker in het lijstje van knappe Nederlandse vrouwen in de 30.