Wat zijn de belangrijkste apps voor op je smartphone?

Wij Millennials zijn stiekem wel een beetje verwend. We zijn opgegroeid met en gewend aan alle vooruitgangen die de digitale revolutie met zich heeft meegebracht. Alles moet sneller, makkelijker én beter. Denk maar eens aan alle gadgets die nieuw op de markt verschijnen.

Het ultieme voorbeeld hiervan is de smartphone. Wat moeten we toch zonder telefoon? Het is niet langer meer een gadget waarmee jij belangrijke telefoontjes pleegt, het is echt veel meer dan dat. Het aanbod aan apps zorgt voor eindeloze mogelijkheden. Maar welke apps dien jij nou echt op je smartphone te hebben? Wij zetten ze op een rijtje.

1. Entertainment apps

Zoals we al zeiden: een telefoon is veel meer dan een gadget waarmee je belt. Een smartphone is een volwaardig multimedia-apparaat waarin verschillende gadgets samenkomen. Om het meeste uit je telefoon te halen dien jij dan ook de juiste entertainment apps te downloaden. Zo voorkom je dat je extra toestellen mee dient te nemen en alles samenkomt in jouw telefoon.

Zorgverzekering jongeren digitaal

Het perfecte voorbeeld is natuurlijk een muziek-app. Deze vervangt de – voor onze generatie – classic mp3 spelers. Weet je nog, dat kleine apparaatje die jij heel de dag op zak had? Voor het geval dat jij je eigen muziek een beetje zat bent, kan je ook nog een radio-app downloaden. Wel zo lekker voor de afwisseling.

Niet alleen je oor wil wat, ook het oog wil wat. Zorg er dan ook voor dat je apps op je smartphone hebt waarmee jij series en films kan kijken. Deze zal je ongetwijfeld minder gebruiken dan je muziek-app, maar is wel degelijk onmisbaar als jij een langere tijd dient te overbruggen en toch stiekem Thomas Shelby nog even wil zien shinen op je beeldscherm.

2. Gezondheidapps

Dit is iets waar je niet direct aan zal denken, maar het zijn apps die misschien wel de hoogste prioriteit moeten hebben. Want laten we eerlijk zijn: je gezondheid staat toch echt op #1.

Bijvoorbeeld App de Dokter van zorgverzekeraar Just. Hiermee zorg je ervoor dat jij altijd een huisarts bij de hand hebt. Iedere man heeft weleens het moment meegemaakt dat hij piekerde over een klein dingetje en daarvoor niet graag naar de huisarts wilde. Toch blijft er op dat moment een stemmetje in je achterhoofd waardoor jij onrustig blijft. Deze vervelende drempel is verleden tijd met deze app.

Van een rare uitslag tot aan een buikgriep; jij kan overal mee terecht. Binnen één uur heb jij al antwoord op jouw vraag, ook in de avonden en het weekend. De app maakt het mogelijk om te videobellen met een huisarts als dat nodig is, in plaats van simpelweg te chatten met een verpleegkundige. Dit maakt het niet alleen makkelijker om duidelijker te communiceren, maar maakt het geheel ook stukken persoonlijker. En laten we eerlijk zijn: dat is wel lekker als het gaat om jouw gezondheid.

App de Dokter

Ben jij nog geen klant van Just? Don’t worry. Ook jij kan deze app drie maanden lang gratis uitproberen. Download App de Dokter hier.

Het chille van de zorgverzekering van Just is trouwens dat zij al voor jou hebben nagedacht bij het samenstellen van hun drie duidelijke pakketten. No-nonsense, in de meest positieve zin van het woord.

De pakketten zorgen ervoor dat echte risico’s altijd gedekt zijn. Want daar dient een zorgverzekering toch eigenlijk gewoon voor te zijn? Jij weet niet of jij volgend jaar tijdens een mountainbike trip je been breekt of tijdens jouw jaarlijkse wintersportvakantie met je maten in het ziekenhuis belandt. Het kan zomaar gebeuren en juist op die momenten wil jij dat er voor jou gezorgd wordt.

3. Financiële apps

Je smartphone vervangt niet alleen jouw mp3-speler en andere gadgets, maar ook jouw portemonnee. De tijd dat we over straat liepen met een enorme portemonnee ligt ver achter ons.

Allereerst mag de app van jouw eigen bank niet ontbreken. Bedragen overmaken, betaalverzoeken sturen en ga zo maar door. Als jij deze app op je telefoon hebt, hoef jij nooit meer speciaal jouw laptop te openen om stappen te ondernemen. Alles wordt eenvoudiger en sneller, wat wel zo fijn is als het geldzaken betreft.

belangrijkste mobiele apps 2020

Ben jij een ondernemer? Dan wil jij meer dan alleen betalen met je telefoon. Het is belangrijk dat jij al jouw financiën geordend hebt waardoor het inzichtelijk is. Zo voorkom jij dat jij door alle bomen het bos niet meer ziet. Er zijn genoeg apps te downloaden die jij eenvoudig kan koppelen aan de app van jouw bank. Deze registreren alle inkomsten en uitgaven en ordenen de bedragen. Zo weet jij binnen no-time hoeveel geld jij uitgeeft aan boodschappen, welke maandelijkse abonnementen jij betaalt én krijg jij tips waarop je kan besparen. Een financieel adviseur in je eigen broekzak.

Kortom: deze drie apps zijn haast onmisbaar in het dagelijkse leven. Pak je smartphone en maak jouw leven een stuk eenvoudiger.

In samenwerking met Just