De knappe zus van Yolanthe

Alle acht zussen van Yolanthe hadden we al een keer eerder laten zien, maar het is meer dan terecht dat we even toespitsen op Rebecca Cabau van Kasbergen. Zij is qua geldzaken de rijkste Cabau door haar vriend Marcel Boekhoorn. Met een geschat vermogen van 1,8 miljard heeft deze man wel wat te besteden. Dat bleek ook toen hij vorig jaar een ongelofelijk duur penthouse in Amsterdam kocht. Yolanthe en haar zus hadden geldproblemen in het verleden, maar dat zal nu wel helemaal niet meer aan de orde komen.

De miljardair is grofweg 24 jaar ouder maar dat moet hun liefde niet onderdrukken. In juni deelde Rebecca een foto dat zij drie jaar samen was met de oud eigenaar van HEMA en Telfort. Voordat zij wat kregen, was Marcel Boekhoorn samen met Tatjana Simic, ja die ene die Kees speelt in Flodder, en daarna met de zangeres Hind Laroussi. Met Hind liep het stuk omdat zij kinderen wilde en hij niet meer, maar zou Rebecca ook geen kinderen willen? Met Hind en Rebecca laat Marcel wel even zien dat hij toch van de jongere vrouwen is.

De Instagram van Rebecca Cabau van Kasbergen

Rebecca Cabau van Kasbergen is zelf druk bezig met creatieve handelingen die ze al te graag deelt op Instagram. Ze maakt haar eigen beelden met de hand. Zo heeft zij gorillahoofden gemaakt in een aparte en bijzondere stijl. Dit gorillahoofd heeft bijvoorbeeld een koptelefoon op. Misschien heeft ze inspiratie opgedaan toen ze in Ouwehands dierenpark was? Oh ja, vergeten te zeggen. Marcel is ook eigenaar van Ouwehands dierenpark. En ja, ze hebben daar een gorilla.

Een ander bijzonder kunstwerk wat zij heeft gemaakt is deze kettlebell in de vormen van borsten. Zouden jullie hiermee gaan sporten?

Dan zijn we natuurlijk ook benieuwd naar de dame in kwestie zelf. Daarom hebben wij uiteraard nog wat foto’s van de 37-jarige Rebecca Cabau van Kasbergen. Marcel Boekhoorn mag zijn handjes dichtknijpen hoor.