Yolanthe Cabau van Kasbergen in eigen sportpakje op Instagram

Yolanthe Cabau van Kasbergen werd mede dankzij Costa!, Snowfever en Onderweg Naar Morgen bekend bij het grote publiek. Andere films waar ze in speelde waren F*ck de liefde en ze heeft zelfs tegenover Mark Wahlberg gestaan in de film Pain and Gain.

Naast acteren doet Yolanthe ook veel voor het goede doel. Ze heeft de foundation Free a girl opgericht. Daarnaast is zij ook bezig met ondernemen. Zo had ze voor een tijdje een kinderkledinglijn genaamd Bananas & Bananas. Helaas lijkt dit alweer gestopt. Maar ze verkoopt nu wel sportkleding en die sportpakjes draagt ze zelf ook. Ze showt ze het samen met haar zus Rebecca Cabau van Kasbergen en wat ons betreft mogen ze dat vaker doen.

Ook kon ze het niet laten om een foto met haar leuke zus in bikini te posten. Dat al dat gesport van de twee zijn vruchten afwerpt, dat moge duidelijk zijn.

Tegenwoordig is ze samen met haar zoontje in Los Angeles te vinden. Na haar (onofficiële) scheiding met Wesley Sneijder werd Nederland haar soms te veel. Het was niet meer mogelijk om ‘normaal’ eventjes boodschappen te doen, zeker wanneer het privé wat minder ging. Maar in een showbizzstad als Los Angeles kan ze voor nu gewoon nog anoniem over straat. Ze heeft het daar ook niet slecht, want ze woont in dit enorm luxe penthouse. Hier is ze natuurlijk ook nog steeds hard aan het werk om haar dromen na te jagen. Ze krijgt in het bruisende L.A acteerles van Ivana Chubbuck. Een grote naam in de acteerwereld.

Wist je trouwens dat Yolanthe in totaal 8(!) zusjes heeft? Goed nieuws: wij hebben alle 8 de knappe zussen van Yolanthe op een rij gezet.