Toch is hij deze zomer weer gewoon in het Nederlands elftal te zien. De rappe buitenspeler werd namelijk licht verrassend opgeroepen door bondscoach Frank de Boer. Vanwege de controverse rondom Promes werd dit niet meer verwacht, maar hij is er toch weer bij. Promes lijkt geen basisspeler te worden, maar er zijn zaken waarin hij wel bij de beste van de selectie hoort. Denk bijvoorbeeld aan zijn wagenpark.

De auto van Quincy Promes is een Lamborghini Urus

Van alle Nederlandse profvoetballers rijdt hij toch wel echt in een van de tofste auto’s. In de voetbalwereld waarin vele miljoenen rondgaan is Promes degene die een flink bedrag geld uitgegeven aan zijn wagen. Terwijl ploeggenoten zoals Mathijs de Ligt de absolute topverdieners zijn, zal Promes na zijn periode bij Spartak Moskou, Sevilla en Ajax ook heel wat miljoenen verdiend hebben. Hij verdient momenteel bij Spartak Moskou zo’n 2,7 miljoen euro per jaar (exclusief bonussen). Vandaar dat hij zichzelf trakteerde op een Lamborghini Urus ter waarde van 280.000 euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Quincy Promes (@qpromes)

Nederlandse voetballers rijden graag luxe auto’s

De 29-jarige voetballer met zijn roots uit Suriname heeft dus een van de duurste wagens, maar ook Ryan Babel heeft flink uitgegeven. Zo staat de speler die momenteel in Turkije speelt op de tweede plek met een Bentley Mansory Continental ter waarde van 230.000 euro. In de top 3 staat verder Virgil van Dijk met zijn Mercedes C63 AMG ter waarde van 129.000 euro. Een dure wagen, maar hiervoor hoeft hij slechts 5 dagen te werken. Er zijn ook voetballers die juist erg zuinig leven zoals Stefan de Vrij. De voormalig Feyenoorder die nu bij Inter Milan speelt, rijdt nog steeds rond met een Volvo XC9 die hij van de club kreeg. Of de top 10 uit dit lijstje hieronder de absolute waarheid is, valt overigens te betwijfelen. Het is tenslotte een video van ongeveer een jaar geleden. Memphis Depay is namelijk gezien met een Rolls Royce Wraith Mansory waarvoor hij waarschijnlijk zo’n 350.000 euro heeft neergeteld en een Mercedes Maybach S650 van zo’n 400.000 euro.