Het prachtige penthouse van Yolanthe

Yolanthe kennen we natuurlijk allemaal. Haar prachtige verschijning, haar filmrollen en haar werk voor verschillende goede doelen zorgen ervoor dat wij groot fan van zijn de Nederlandse schoonheid. De actrice woont niet in ons kikkerlandje, maar in het flashy en showbizz-achtige Los Angeles. Daar woont ze niet alleen, maar met haar zoontje.

Samen wonen ze in een penthouse dat de nodige euro’s waard is. De actrice betaalt naar verluid namelijk zo’n €5500 per maand om in het huis te kunnen wonen. Een deel van die prijs is natuurlijk te verklaren door de ligging in L.A. Toch krijgt ze voor de maandelijkse kosten ook veel luxe terug. Wat dat betreft is het penthouse van Yolanthe een goede aanwinst voor de actrice.

Veel luxe in Yolanthe’s Los Angeles woning

Door de woning te bekijken wordt meteen al bekend hoe luxe de woning is. De keukenbladen zijn van graniet en kwarts, de vloer is van strak hout en het geheel oogt erg wit en ruim. In totaal heeft de woning twee verdiepingen, drie slaapkamers en voldoende ruimte voor haar kleding, meubels en andere spullen. De ruimte is niet het enige voordeel van het penthouse van Yolanthe. Het penthouse van Yolanthe is namelijk onderdeel van een groep woningen. Daar hoort een relaxed zwembad bij. Ook is er een gym aanwezig.

Ben je benieuwd geworden naar de woning? Dan kun je op een nogal unieke wijze het huis ‘bezoeken’. Via dit filmpje kun je namelijk precies door het huis wandelen en de keuken, het balkon, de bovenverdieping en de andere ruimten in het huis checken.

Nog meer luxe woningen

In Nederland hebben we de nodige prachtige woningen in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan deze ultieme vakantiewoning in Zeeland. Toch zul je voor de écht grote huizen toch echt naar Amerika moeten uitwijden. De kosten van de penthouse van Yolanthe zijn daarbij vergeleken nog niets. Zo schreven we eerder ook al over de miljoenenwoning die Leonardo DiCaprio recent kocht.