Het ultieme luxe vakantiehuis voor deze zomer staat op Funda

De zonnige zomerdagen komen steeds dichterbij en dat betekent: laat je favoriete Netflix-serie even voor wat het is, kom van de bank af en ga er weer op uit. Hoewel wij goed kunnen begrijpen dat het boeken van een vliegticket op het moment nog enigszins riskant is, hoef je niet ver van huis te gaan deze zomer in ultieme vakantiesferen te beleven. Wij lieten ons oog onlangs vallen op een fantastische Funda parel aan de kust van Nederland, namelijk in Zeeland.

Funda Zeeland
Afbeelding van Funda

Funda Zeeland

Met een woonoppervlakte van 104 vierkante meter is deze Funda woning in Zeeland volledig gerenoveerd. Bij binnenkomst word je meteen voorgesteld aan de gemoderniseerde details die gelijk je aandacht doen trekken. De woning is instapklaar en de perfecte plek voor een weekje weg met je gezin of vriendengroep. Naast de prachtige lichtbruine visgraadvloer, de luxe keuken en drie ruime slaapkamers, beschikt de woning ook over een wit-grijs betegelde badkamer.

Een zomerse vakantiebestemming in Zeeland

Deze Funda parel geeft je zomers de ultieme gelegenheid te relaxen in de opgeknapte voor of achtertuin, waar zich overigens een fantastisch zwembad bevindt waarin jij de zomer doorkomt. Naast deze luxe is de woning ook voorzien van een ruime overkapping met open haard, waar jij tot in de late uurtjes kunt genieten van een heerlijke borrel of barbecue. Wil jij de pooldays en beachdays rouleren? Geen probleem. De woning ligt op steenworp afstand van het strand en de paviljoenen, waar jij kunt genieten van een heerlijk hapje eten en een zomerse cocktail.

Funda Zeeland

Funda Zeeland

Heb jij je hart verloren aan deze prachtige Funda droomwoning in Biervliet, Zeeland? Voor een prijskaart van € 225.000 mag jij jezelf de trotse eigenaar noemen van een unieke en gemoderniseerde woning, voorzien van 281 vierkante meter aan perceel.

Wil jij deze woning in alle details observeren of meer afbeeldingen zien? Neem dan een kijkje op Funda, de website van Ready Vastgoed of zie de afbeeldingen hieronder.

Funda Zeeland

Funda Zeeland