Luxe woonboerderij op Funda

Maak kennis met De Uilenhoeve. Dit is een schitterende, vrijstaande en energiezuinige woonboerderij die is gelegen in Noordbeemster. Met een vrijstaande kapberg, ruime schuur en een kavel van maar liefst 8260 vierkante meter is dit een woning uit het allerhoogste segment. De woning is nog vrij jong en met een unieke locatie in het Unesco Werelderfgoed de Beemster heeft het een toplocatie met een prachtig uitzicht.

 

Bovendien ben je nog steeds binnen no time weer terug in de bewoonde wereld want Amsterdam ligt op 20 minuten afstand. Hoorn en Alkmaar liggen bovendien slechts op een steenworp afstand.

miljoenenwoonboerderij

Hoe de oorspronkelijke boerderij uit 1640 stamt en in 2007 geheel opnieuw in oude stijl werd gebouwd, is deze woning van alle gemakken voorzien. En als klap op de vuurpijl: Funda is op zoek naar een nieuwe eigenaar. Dit is dus de ultieme kans om deze prachtige woning te bezitten. Met een vraagprijs van een kleine 3 miljoen euro moet je echter flink wat te besteden hebben.

Indeling van de woning

Bij binnenkomst stap je een ruime hal binnen met een meterkast en toilet. Via de dubbele glazen deuren kom je vervolgens bij een grote leefruimte terecht. Hier is een mooi ruimtelijk effect gecreƫerd door het opengelaten vierkant middenin de boerderij. Ook vind je er een heerlijke ruimte om televisie te kijken. Daarnaast is er een prachtig uitzicht.

Aan de andere zijde is een luxe keuken met eetgedeelte gelegen. Op de bovenverdieping vind je vijf kamers en twee badkamers. Voorzien van alle gemakken zoals zonnepanelen en glasvezelinternet is dit wel degelijk een moderne woning. De toekomstig bewoner zal extra genieten van de tuin die beschikt over een boomgaard met fruitbomen. Bekijk hieronder naar een galerij van het interieur en exterieur van de luxe woning op Funda.

luxe woonboerderij 179_2160 slaapkamer op zolder luxe tuin