De opnames van Peaky Blinders seizoen 6 zijn begonnen

Er wordt nu al ruime tijd hard gewerkt aan seizoen 6 van Peaky Blinders. Gelukkig maar, want fans van de serie moeten het al een ruime tijd zonder nieuwe afleveringen doen. Dat er nog een deel aankomt, blijft het feit. Als we afgaan op de eerdere seizoenen kunnen we bovendien zeggen dat het wachten het meer dan waard zal zijn. Zeker nu een opvallende toevoeging aan de serie is gespot. Niemand minder dan acteur Stephen Graham werd namelijk gezien in een outfit die zonder twijfel te maken heeft met de serie.

Het filmrepertoire van Stephen Graham

De lijst met films waar Stephen Graham in te zien was is erg indrukwekkend. Hij speelde onder andere in Snatch en Gangs of New York, evenals films zoals Pirates of the Caribbean, Public Enemies en The Irishman. De acteur heeft zijn sporen in de filmwereld dus meer dan verdiend. Qua series werkte hij al mee aan Boardwalk Empire en Line of Duty. Nu komt daar binnenkort dus ook seizoen 6 van Peaky Blinders bij.

Eindelijk weer goed nieuws rondom seizoen 6 van Peaky Blinders

Het gerucht dat Stephen Graham in Peaky Blinders zou gaan spelen, ging al langer rond. Doordat de opnames stil kwamen te liggen, bleef het echter lang onduidelijk of hij écht in het slotseizoen een rol zou gaan spelen. Dat is nu dus bevestigd.

Het is positief nieuws rondom de serie en dat hebben de fans en de crew hard nodig. Recent werd namelijk bekend dat Helen McCroy (Polly Shelby in de serie) is gestorven. Ook moesten de opnames wederom worden stilgelegd. Met de toevoeging van Stephen Graham aan seizoen 6 van Peaky Blinders is er nu gelukkig weer wat positiefs te melden over de show.

Het is nog niet bekend wanneer we de serie kunnen kijken. De eerste vijf seizoenen zijn gelukkig nog op Netflix te bekijken. Samen zijn zij goed voor een IMDb-score van een 8.8.