De opnames van Peaky Blinders seizoen 6 zijn gestaakt

De serie Peaky Blinders speelt zich af in de periode tussen de de twee wereldoorlogen. Tijdens de show volgen we de avonturen van een Britse misdaad familie uit Birmingham, met Thomas Shelby aan het roer. De opnames van Peaky Blinders seizoen 6 waren sinds januari weer hervat. Maar helaas moest het hele project stopgezet worden. Je kan al raden waarom… Iemand op de set testte positief.

Opnames niet voor het eerst stopgezet

Gelukkig lijkt het er op dat de opnames niet zo lang als vorig jaar stil gelegd hoeven te worden. De opnames waren al bezig in maart vorig jaar, alleen toen moesten opnames gestopt worden vanwege de verschrikkelijke situatie in de hele wereld.

Het is sowieso al een heftig jaar voor de cast en crew van Peaky Blinders, omdat een aantal weken geleden de actrice Helen McCrory is overleden aan de gevolgen van kanker. Zij speelde in de show aunt Polly en is helaas niet ouder geworden dan 52 jaar. De cast en crew hebben haar toen op eigenwijze herdacht. Op Instagram lieten zij zien een tekening van haar gemaakt te hebben op de klapper, met als onderschrift dat zij altijd lid zal zijn van de Peaky Blinders familie.

Wij hopen in ieder geval dat ze snel weer verder gaan met het opnemen van Peaky Blinders seizoen 6. Hoewel dit het laatste seizoen gaat worden, betekent dat niet dat dit het laatste is, wat we zullen horen van de familie Shelby. Er gaan geruchten dat er hierna misschien nog een film zal verschijnen en je kunt tijdens het wachten in ieder geval genieten van wat foto’s van achter de schermen.