Paul Anderson speelt Arthur Shelby in Peaky Blinders 

Er zijn weinig acteurs die in onze ogen zó erg aan hun rol zijn verbonden als Paul Anderson. Hij speelt al seizoenen lang de rol van Arthur Shelby en dat doet hij legendarisch goed. We wisten al dat Peaky Blinders momenteel toe is aan het laatste seizoen. Daarin zal Arthur Shelby ook weer te zien zijn. Het blijft voorlopig nog hopen op een echte trailer. Toch druppelt er meer en meer beeldmateriaal binnen van achter de schermen. Zo ook nu weer.

Arthur Shelby acteur deelt foto’s van achter de schermen

Paul Anderson plaatst vaker foto’s over de serie. Nu doet hij dat weer, ditmaal met een andere belangrijke factor van de serie. Op de foto is hij te zien met Anthony Byrne. Byrne werkte als regisseur eerder al aan 12 afleveringen van Peaky Blinders. De hashtags die Paul Anderson gebruikt bij zijn post (waaronder #peakyblindersseason6) leren ons dat de twee mannen ook voor het nieuwste seizoen weer gaan samenwerken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paul Anderson (@boyceyboycey)

Er is steeds meer bekend over Peaky Blinders seizoen 6

Het blijft nog even gissen naar de precieze verhaallijn waarmee Peaky Blinders seizoen 6 zal worden voltooid. Eerder schreven we al over het Britse meisje dat de opnames filmde vanuit haar raam. Daarin was Cillian Murphy te zien. Netflix zelf deelde recent ook iets opvallends over seizoen 6. Zij lieten namelijk weten dat het seizoen ‘binnenkort’ kunnen verwachten. In het opvallende bericht kwam nóg iets naar voren: de aanwezigheid van Thomas Shelby. Zoals veel fans al verwachtten (en hoopten!) is hij dus ook te zien in het slotseizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paul Anderson (@boyceyboycey)

Dat Arthur Shelby en Thomas Shelby ook in het laatste deel te zien zullen zijn, is eigenlijk niet meer dan logisch. De twee personages zijn toch wel het meest typerende te noemen voor de serie. Toch eindigt het verhaal van de Peaky Blinders met het aankomende zesde seizoen. Wij kunnen niet wachten om de twee te zien in nieuwe projecten.