Leonardo DiCaprio koopt een super mansion voor zijn moeder

Leonardo DiCaprio liet de geruchtenmolen onlangs op volle toeren slaan. Is deze super mansion van zo’n €5.8 miljoen voor zijn moeder? De wereldberoemde acteur, die je onder andere zou kunnen kennen uit de films Titanic, The Wolf of Wallstreet, Inception en Shutter Island, heeft gedurende zijn loopbaan als acteur heel wat weten te verdienen. Hij liet zijn oog vallen op dit prachtige huis, gelegen tussen de heuvels van Hollywood. De acteur zou naar verluidt de villa hebben overgekocht van Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson en zijn partner, Justin Mikita. En met zijn prachtige Spaans-koloniale stijl en handgemaakte keramische tegels aan de buitenkant, een echte eyecatcher in de omgeving.

Leonardo DiCaprio koopt deze woning van €5.8 miljoen
Afbeelding manofmany/ Todd F Goodman

Naast de unieke details aan de buitenkant van de LA-mansion, beschikt de woning over een uitgestrekte binnenplaats die dient als een buitenplek om te dineren. De luxe woning van Leonardo DiCaprio komt uit het bouwjaar 1928 en beschikt over een oppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Daarnaast zal de gelukkige eigenaar van de woning voorzien zijn van vier ruime slaapkamers, vijf luxe badkamers en een vleugje klasse en luxe aan de buitenwijken van Hollywood.

Een miljoenenvilla met yogaruimte en wellness

Het zal de moeder van Leonardo dus niet ontbreken aan de nodige luxe, comfort en architectuur. Het is overigens ook niet de eerste keer dat de Hollywood-acteur zijn succes deelde met een geliefd persoon binnen zijn omgeving. In 2018 kocht hij namelijk een huis uit 1920 van €4 miljoen euro voor zijn vader. Aan de nodige luxe zal het de eigenaar niet ontbreken. Hebben Leonardo en zijn moeder Irmelin zin helemaal tot rust te komen? Geen probleem. De miljoenenwoning beschikt over een sauna, een vrijstaande meditatie- en yogaruimte en een bubbelbad dat uitmondt in een stromend zwembad.

Leonardo DiCaprio koopt deze woning van €5.8 miljoen
Afbeelding manofmany/ Todd F Goodman

Bij entree word je meteen voorgesteld aan de Spaanse koloniale esthetiek. De woning is voorzien van een foyer met glas-in-loodramen die je naar de luxe keuken leiden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt je toegang tot de buitenruimte. Verder beschikt de luxe villa over een bibliotheek, mediaruimte en zeven meter hoge plafonds, die zorgen voor een ruime omgeving en lichtinval.

Wil jij meer zien van de nieuwe aanwinst van Leonardo DiCaprio? Check de video hieronder: