Een van de opvallendste vrouwen in Ex on the Beach

Ben jij niet van de bank weg te krijgen wanneer Ex on the Beach of Temptation Island opstaat? Dan ben je vast en zeker bekend met de 27-jarige blondine Lie Meurs. Menig Nederlander werd in 2019 voorgesteld aan de Belgische schone in het programma Temptation Island VIPS. Naast haar deelname aan Temptation Island zagen we Meurs ook verschijnen in seizoen drie van Ex on the Beach Double Dutch. De blondine liet de kijkcijfers in de lucht schieten en wist met haar fantastische looks de temperaturen te laten stijgen. Naast haar bekendheid van de televisie, zou je haar ook kunnen kennen als de ex van ‘kleurplaat’ Fabrizio. Ook hij verscheen als verleider in het programma Temptation Island.

Lie timmert hard aan de weg voor een glansrijke carrière in de showbizz- en entertainment wereld. De blondine gaat regelmatig in zee met grote merken en waagt zich daarbij voor de camera voor verschillende shoots.

Lie Meurs op Instagram

Waar Lie Meurs zich bevindt, lijken de kijkcijfers de lucht in te schieten. De mooie blondine weet wel raad met social media en verschijnt hier regelmatig op met de amuserende beelden. Lie mag zich inmiddels al een ware influencer noemen en beschikt over een Instagram account van ruim 269 duizend volgers. Verrast ze haar fans niet met stijlvolle beelden in designer outfits, dan poseert ze voor de camera in lingerie ter promotie van verschillende merken. Lie verscheen onlangs weer met de pikante beelden op Instagram en maakte heel wat los bij haar volgers.

Krijg jij ook geen genoeg van deze mooie oud Temptation Island-deelneemster? Geniet dan nog even verder met onze Instagram favorieten hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)