Kies de kleding en outfits die vrouwen mooi vinden

Dus heb jij binnenkort een date gepland staan? Zorg er dan voor dat jij weet welke kleding vrouwen mooi vinden en pas je date outfit hier op aan. Succes!

 

1. Net paar sneakers

Voor schoenen kan je het best voor nette schoenen gaan, dan bedoelen we niet de leren lakschoenen. Maar gewoon een net paar sneakers doet het eigenlijk altijd wel goed. Zorg er gewoon voor dat je schoenen netjes en schoon zijn, schoenen zijn namelijk een van de eerste dingen wat waar een vrouw op let bij mannenkleding.

schoenentrends-2022-nostalgie

Tennis schoenen

Wit/Cream €159,00 Shop nu

2. Slim fit of tapered jeans

Een mooie, van goede kwaliteit jeans is altijd goed en is echt een pre wat kleding betreft. Het is voor jezelf ook heel prettig en kan eigenlijk voor elke gelegenheid. Er zijn wel enkele dingen waar je op moet letten bij een jeans. Zorg dat het geen skinny jeans is, dit vinden vrouwen meestal niet geweldig. Zorg meer voor een slim-fit of tapered jeans. Ook is het belangrijk dat de jeans een enigszins egale kleur heeft en er geen scheuren in zitten.

jeans heren breder lijken

Jeans

Heren €135 Shop nu

Neem ook de tijd om een goed passende jeans te vinden. Het is namelijk erg van belang dat een jeans voor zowel je gevoel als voor het oog fijn zit. Zorg daarom bij het passen dat je kunt bewegen, zonder dan het ergens knelt. Zorg dat je je handen makkelijk en comfortabel in je zakken kunt steken. Als laatste zorg je er ook voor dat op het moment dat je staat, de onderkant van je pijpen tegen de bovenkant van je schoen aankomt. Vanaf daar kan je er nog je broekspijpen oprollen met de Pinroll.

3. Wit overhemd

Een wit overhemd is eigenlijk altijd goed. Toch zitten hier weer een aantal randvoorwaarden aan. Een overhemd is leuk, maar het liefst is die gewoon wit. Zorg dat ‘ie netjes gestreken is, dus niet dat je hem uit de droger haalt en dat het overhemd¬† lijkt op een verfrommeld stukje papier. Om het helemaal mooi te maken voor de dames, zorg dat dat je je mouwen oprolt tot het midden van je onderarm. Vrouwen vinden dat heel erg aantrekkelijk. Is het overhemd lang, stop hem dan in je broek. Is het overhemd kort, laat hem dan casual uit de broek hangen.

overhemd wit mannen

Overhemd

Wit €119 Shop nu

4. Basic t-shirt

Een t-shirt is ook eigenlijk altijd een goede optie, vooral tijdens het warme weer of als je met je date ergens een koffie gaat halen. Ook is het goed om een t-shirt te dragen met daarover een spijkerjas. Voor het t-shirt zijn wederom een aantal dingen belangrijk. Probeer grote opdrukken of teksten op de kleding te vermijden. Dit is  simpelweg teveel. Probeer daarom een t-shirt te pakken die een effen kleur heeft, desnoods een heel klein logo op de borst, met een goede pasvorm. Zorg dat je niet bijna uit het shirt scheurt, maar zorg dat je er ook niet in verdwijnt.

wit t shirt heren

T-shirt

L'Estrange €55 Shop nu
T-shirt zwart

T-shirt

Zwart €50 Shop nu

5. Geen jasje-dasje

Vermijd de pakken, veel te nette broeken en lakschoenen. Een eerste date moet ook een beetje casual blijven. Dit kan heel snel afschrikken en teveel worden voor de dame waarmee jij op date gaat. Mocht je net gekleed willen gaan? Kies dan voor een overhemd.

6. Accessoires

Accessoires zijn ontzettend belangrijk bij de kleding van mannen. Het is namelijk niet dat kleding de man maakt, maar de accessoires die erbij komen. Als je een wit t-shirt en een donkere jeans draagt, oftewel een hele simpele outfit, dan zijn accessoires helemaal belangrijk. Een stijlvol horloge of een lederen armband maken het geheel al honderd keer beter. Je moet jezelf niet volhangen met kettingen en andere fratsels, maar houd het vrij simpel.

 

Nu je weet welke kleding vrouwen mooi vinden bij mannen, dien je ook nog de date zelf te bepalen. Deze 6 activiteiten zijn leuk voor een eerste date.