De Pinroll is perfect om wijde broekspijpen smaller te maken

Heb jij de zomer al in je bol? We maken weer kennis met warme dagen waarop temperaturen kunnen oplopen. Is het écht zomer, dan zie je veel korte broeken om je heen. Is het echter lenteweer, dan zal het nog vaker voorkomen dat mensen lange broeken dragen. Tegelijkertijd zie je al wel dat de truien en overhemden worden ingeruild voor t-shirts en polo’s. Ga jij voor een lange broek, dan kan het kan zijn dat jij wel je broekspijp wil oprollen. Maar hoe doe je dat op een geschikte manier? Juist, met de Pinroll.

Opgerolde broekspijpen staan sportief, casual én zijn perfect voor de warmere maanden. Zeker in combinatie met stoere sneakers zit je gegarandeerd goed. Maar je broekspijp oprollen kun je het beste op één specifieke manier doen. We hebben het hier over de Pinroll. Deze manier zorgt ervoor dat jouw broekspijp wat hoger eindigt én strakker zit.

In stappen je broekspijp rollen met de Pinroll

De manier waarop je de Pinroll uirvoert, is als volgt:

  1. Vouw de naad aan de binnenkant van je broek dubbel, zodat de broek beneden smaller zit.
  2. Houd op deze plek de druk en sla de broekspijp vervolgens één keer om.
  3. Rol vervolgens de broekspijp op naar boven. Eén of twee keer: dat is afhankelijk van hoe hoog en hoe strak je de broekspijp wil hebben.

Meer stijlvolle tips voor deze lente

Je broekspijp oprollen is niet het enige waar je de komende tijd weer aan moet gaan denken als het aankomend op lentestijl. Wel of geen sokken in je schoen? Hoeveel knoopjes open van je overhemd? En welke stijl zonnebril is momenteel wel of niet in? We schreven eerder al over 13 basis regels om je te kleden als man. Met die tips kom je niet alleen deze lente, maar ook de komende warme dagen door. Mét opgerolde broekspijpen, natuurlijk.