Wat vinden mannen nu echt aantrekkelijk aan vrouwen?

Hoewel mannen er wel eens in falen ‘te veel’ hun best te doen, lopen minstens net zoveel vrouwen tegen dit probleem aan. Om indruk te maken op een vrouw willen we natuurlijk allemaal op onze beste manier uit de hoek komen, vooral als je echt aan het daten bent met iemand. Ben jij ooit op een dame afgeknapt doordat je het idee kreeg dat zij zich anders voordeed dan dat ze daadwerkelijk was, puur om indruk te maken?

Wij hebben voor jou de 4 dingen waarvan vrouwen ten onrechte denken dat mannen ze aantrekkelijk vinden, op een rijtje gezet.

1. Het te veel bezig zijn met het uiterlijk

Hoe er in de lucht lijkt te hangen dat mannen voornamelijk afgaan op het uiterlijk van de vrouw, is dit een vooroordeel dat helemaal niet zo realistisch blijkt te zijn. Natuurlijk is voor beide geslachten het uiterlijk in eerste instantie belangrijk. Je stapt op iemand af, omdat je op het eerste gezicht jezelf aangetrokken voelt tot de andere partij. Veel vrouwen hebben het gevoel dat ze minder mooi zijn zonder make-up en een stijlvolle outfit. Deze onterechte illusie moet per direct ontkracht worden, want dit is namelijk helemaal niet het geval.

4 dingen waarvan vrouwen denken dat mannen ze aantrekkelijk vinden

Hoe het soms in deze samenleving overkomt alsof mannen alleen maar met het uiterlijk van de vrouw bezig zijn, staat dit haaks op de realiteit. Het overgrote deel van de mannen is het erover eens dat alleen maar een goed uiterlijk zonder een fijne personaliteit snel gaat vervelen. Uiterlijk is iets dat meespeelt, maar zeker niet het belangrijkste.

Onlangs is er zelfs onderzoek gedaan naar wat men belangrijker vindt. Lees ook: is het innerlijk of uiterlijk belangrijker?

2. Het te ‘Hard to Get’ overkomen

Hoewel veel vrouwen denken dat dit de ideale aanpak is, trekt dit vaak verkeerde mannen aan en lijdt het vervolgens tot een gebroken hart. Mannen vertelden dat ze in hun onervaren jaren het ontzettend aantrekkelijk vonden om achter vrouwen aan te gaan die hen steeds afkeurden. Ze hadden het gevoel hun ego te bewijzen en door te gaan, totdat ze de winst binnen hadden. Door de jaren heen werden ze ervan bewust er minder tijd in te willen steken. Als de andere partij niet geïnteresseerd is, dan is het hun verlies.

4 dingen waarvan vrouwen denken dat mannen ze aantrekkelijk vinden

Hoewel een beetje uitdaging juist goed kan uitpakken, is het ‘te’ hard to get spelen toch niet altijd de beste manier iedere man te verleiden. Hoewel mannen het leuk vinden mee te spelen met het spelletje van de vrouw, hoeft het geen onmogelijk opgave te zijn.

3. Doen alsof ze iedere man kunnen krijgen

Hoewel sommige vrouwen denken dat concurrentie vaak betere prestaties levert, kan dit ook enorm nadelig werken. Het klopt dat we extra moeite doen als we weten dat de vrouw van je dromen bij andere mannen het hoofd op hol brengt. Helaas zit hier ook een keerzijde aan, die er bij de man voor kan zorgen dat de interesse naar de vrouw langzamerhand verdwijnt. Wanneer ze de strijd aangaan met de andere geïnteresseerde mannen en deze winnen, voelt hij zich als de beste van het stel. Zodra hij het krijgt, is zijn ego tevreden en verliest de man regelmatig de interesse. Kom als vrouw dus niet ‘te’ ongeïnteresseerd over en geven de andere partij wel een kans.

4. De perfectie moeten uitstralen

Hoewel tijdens een eerste date je meestal niet zal beginnen over de negatieve aspecten van je leven, is gebleken dat alleen de perfectie laten zien leidt tot een mislukkende poging bij de man. Hoewel het aantrekkelijk is op een lijn te zitten wat betreft interesses en hobby’s, vallen veel mannen voor vrouwen die authentiek zijn, niet bang zijn om anders te zijn dan de rest en de minder mooie delen van hun persoonlijkheid te delen. Dit maakt de relatie minder oppervlakkig. Hoe mannen kunnen uitkijken op perfectie, kan het ook zorgen voor onzekerheden bij de man, met als gevolg geen succes.