Hard to get spelen is niet zo erg als dat het klinkt

Er zullen altijd mensen zijn die een totale afkeer hebben van dit spelletje. Het lijkt op het eerste oog doelloos om ware gevoelens niet te uiten zodat je onbereikbaarder overkomt. Echter is het wanneer je het goed gebruikt dat kleine beetje extra spanning wat jullie contact nodig heeft. Leuk of niet, de lijn tussen hard to get en ‘te’ hard to get is heel dun – met alle gevolgen van dien bij overschrijding. Zie hier dus de tips voor het juist balanceren op deze lijn.

Hard to get MAN MAN

Stel jezelf mysterieus op

Wij worden op natuurlijke wijze aangetrokken door mysterie en spanning. In films, series en ook in mensen. Wanneer jij niet te erg laat blijken wat jij van een vrouw vindt, blijf je door haar gedachte spoken. Hier is de balans essentieel. Je wilt laten merken dat je haar wel ziet zitten, maar dat je niet precies weet wat je wilt. Zeg afspraakjes niet volledig af, maar stel een andere dag voor. Zo zet je andere interesses voor, maar laat je wel blijken dat de interesse voor een date er wel degelijk is. Ook kan je soms leuke hints geven zonder te complimenteus over te komen.

Vind een juiste middenweg

De lijn tussen totaal niet hard to get en ‘te’ hard to get is zoals eerder gezegd erg dun. Jij moet haar de aandacht geven die ze nodig heeft, maar niet die ze wilt. De perfecte hoeveelheid aandacht staat natuurlijk niet op Google, dus test dit een beetje. Let wel op, want bij consequent te weinig aandacht zal ze dit ergens anders gaan zoeken. Laat wel zien dat ze iets heeft wat je aantrekt, maar gooi je niet vol overgave in pure affectie. Kijk ook goed naar haar reactie.

Wanneer je hard to get speelt en zij je daardoor meer aandacht begint te geven, ga er dan voor. Dit is het moment om die volgende stap te zetten. Vraag haar mee uit. Ze geeft je niet voor niks opeens meer aandacht.

Hard to get MAN MAN

Het begint bij jezelf

Hard to get spelen vergt zelfvertrouwen en sociale vaardigheden. Je hebt een juist zelfbeeld over jezelf waarbij je content bent met wie je bent. Hierdoor ben je niet bang voor een afwijzing die misschien komt wanneer jij je te hard to get opstelt. Aan de andere kant durf je ook oprechte gevoelens te uiten wanneer je dit nodig acht.