Een goede eerste indruk maken op een vrouw

Wij zetten vijf tips op een rij waarmee jij in deze moderne tijd een goede eerste indruk kan maken op een vrouw. Succes Casanova!

1. Zelfvertrouwen is oké, maar zorg wel dat je alles op orde hebt

Als je echt wil indruk wil maken, zorg er dan voor dat je al je zaakjes op orde hebt. Kortom, heb een goed verhaal, wees open en eerlijk en voorkom ten alle tijden dat je arrogant overkomt. Zelfvertrouwen is prima, daar houden de meeste vrouwen juist van. Maar een arrogante houding is vaak een garantie voor een afwijzing.

wat vinden vrouwen aantrekkelijk

2. Vertel over jezelf

De bedoeling van een eerste date is elkaar beter te leren kennen. Die grappige opmerking waarmee je haar wist te versieren kun je nu achterwege laten, het gaat nu om het echte werk. Vertel wat je doelen zijn, wat je wil bereiken en bij voorkeur ook hoe. Waak er overigens wel voor dat je de hele date alleen maar over jezelf gaat praten. Zij is minstens zo belangrijk.

3. Luister echt naar wat ze zegt

Communicatie is tweerichtingsverkeer. Als ze dus vertelt wat haar interesseert, luister dan aandachtig en geef haar vooral het gevoel dat hetgeen ze vertelt ook echt interessant is. Dat doe je dus niet dus heel de avond ja en nee te zeggen, maar vraag door! Heeft ze een leuke baan, vraag dan bijvoorbeeld of die baan altijd al haar passie is geweest. Waak er overigens wel voor dat je niet de hele avond over werk gaat praten. Dat is een mood killer.

wat vinden vrouwen aantrekkelijk gedrag van mannen

4. Wees sociaal

Nog een dingetje om punten mee te scoren: je sociale vaardigheden. Als er iets is waar vrouwen gevoelig voor zijn, dan is het wel de manier hoe je met haar vriendinnen communiceert. Kortom, je sociale vaardigheden zijn minstens zo belangrijk. Je kunt er absoluut van uitgaan dat je na de date uitvoerig met haar vriendinnen wordt geëvalueerd.

5. Een zelfverzekerde en open lichaamshouding

Communicatie is meer dan alleen praten. Meer dan de gemiddelde man let de vrouw ook op je lichaamshouding. Sterker nog, ze haalt meer informatie uit de manier waarop jij je opstelt, dan op basis van je verbale kwaliteiten. Maak regelmatig oogcontact, maar overdrijf het niet. Laat bij voorkeur op een non-verbale manier weten dat je interesse hebt, maar let ook op haar lichaamstaal. Zo zie je of ze zich wel op haar gemak voelt bij je en of kan je checken of ze interesse heeft.