Een accessoire met betekenis

Iedereen heeft wel een item met een betekenis. Dat kan de ring zijn van je opa of een horloge die je van je vriendin hebt gekregen. Een kledingstuk waar een persoonlijk verhaal aan verbonden is, maakt het echt eigen. Dus zorg dat je pa even snel dat vintage Omega klokje aan je doneert.

Minimalistische sneakers

Schoenen maken een outfit helemaal af. Of niet, wanneer je het echt gruwelijk de plank misslaat kan de sneaker je hele outfit verpesten. Zorg ervoor dat je twee minimalistische sneakers hebt die je altijd overal bij aan kan trekken. Wanneer jij een nieuw paar aanschaft, ga dan voor kwaliteit. Zo zal een paar sneakers van Alexander McQueen ongetwijfeld al jouw outfits verrijken.

stoere kledingstukken heren

Stijlvolle sportkleding

De verleiding is groot om dat gore bevlekte t-shirt en die joggingbroek van negen jaar oud uit de kast te trekken wanneer je richting de sportschool gaat. De sportschool is ook niet echt een plek waar jezelf op je best hoeft te presenteren, maar toffe, comfortabele, technische sportkleding traint fijn en ziet er nice uit. Ook jij wilt tijdens die push-ups van je dat leuke meisje op de crosstrainer imponeren.

Stoere boots

Boots zijn de meest mannelijke schoenen. Laat in de koude wintermaanden die dunne canvas sneakers toch lekker in de kast liggen en ga voor een stevig paar schoenen. Ze zijn bovendien warm, comfortabel en makkelijk te combineren met al jouw winterse outfits. Zwarte of bruine boots zijn de beste opties voor dit moment.

De juiste portemonnee

Dan zie je er totaal gelikt uit – goede jas aan, stijlvolle broek, cleane schoenen – en dan trek je zo’n uit elkaar gescheurd lapje leer uit je achterbroekzak. Dat kan natuurlijk niet. Je portemonnee hoeft geen duizend euro te kosten, maar een net, dun, lederen pashoudertje is een must.

portemonnee heren

Een donkerblauw pak

Yes, een navy pak is een instant complimentenvanger. Het helpt je aan je nieuwe baan en zorgt ervoor dat je als single opvalt bij de vrouwen op die bruiloft van een vriend. In een navy pak zie je er altijd goed uit.

Een spierwit T-shirt

Vrouwen worden wild van een man in een witte tee met denim jeans. Je hebt geen dure, flashy kleding nodig om er goed uit te zien. Zorg wel dat de pasvorm goed is.

Een mannelijke leren jas

Ook als je niet ieder weekend houthakt, een motor bezit en borsthaar hebt, kan je een leren jas aantrekken. Het geeft je die bad boy-look die je stiekem altijd al wilde. Daarnaast is het ook nog functioneel en tijdloos. Win-win.

stoere kledingstukken mannen

Een indrukwekkend horloge

Een horloge is het mooiste mannelijke sieraad dat er is. Zo’n glimmend klokje om de pols doet bij iedereen toch wel de inner P.Diddy opleven. Het maakt werkelijk niet uit waar je voor kiest, zolang het bij jou past is het helemaal goed. Ga je voor een vintage klok, dan zijn dit de merken waarin jij moet investeren. Wanneer je voor een Rolex gaat, let dan op deze punten, zodat jij een neppe Rolex spot.