Wil ze een tweede date of niet?

Gaandeweg de eerste date merk je eigenlijk meteen of de klik er is tussen jullie. Dit kun je bijvoorbeeld merken aan dat het gesprek goed verloopt of er geen ongemakkelijke stiltes vallen. Toch wil een klik niet meteen zeggen dat ze ook openstaat voor een tweede date. Een klik kan namelijk ook op vriendschappelijke basis zijn. Het is dan ook logisch dat jij je twijfels hebt of ze wel openstaat voor een tweede date. Je wil immers liever geen blauwtje lopen. Dus vraag jij je af of ze wel een tweede date met je wil? Controleer dan de onderstaande signalen:

1. Ze raakt je aan

Dan bedoelen we niet meteen dat ze je hand pakt, want dat zal op een eerste date misschien minder snel gebeuren. We hebben het dan meer over dat ze zal zoeken naar een excuus om je even aan te raken. Bijvoorbeeld stof van je schouder vegen of een haar weghalen van je arm. Als ze dit doet, zal dit een reden zijn om dichterbij je te komen. Dit betekent dus dat ze dat graag is en zich fysiek aangetrokken tot je voelt. Een duidelijk signaal dat ze echt wel openstaat voor die tweede date.

zit er een tweede date in

2. Ze geeft haar beschikbaarheid aan

Misschien geeft ze wel hintjes in de gesprekken richting het einde van de date. Dat ze bijvoorbeeld nog bij dat Italiaanse restaurant wil eten of die ene bioscoopfilm nog niet gezien heeft. Deze opmerkingen zijn bedoeld om jou een hint te geven dat ze dit wel met jou zou willen doen. Je kunt hier dan meteen of later op inhaken.

3. Ze geeft je complimentjes

Goede complimentjes kunnen van grote waarde zijn. Ze kunnen een behoorlijke impact maken die lang kan blijven hangen. Je geeft een complimentje dan ook niet zomaar. Ze wil graag aardig zijn en indruk maken op jou wanneer ze dit doet. Een duidelijk signaal dat ze zeker nog wel open staat voor een tweede date.

4. Ze wil jullie eerste date verlengen

Als jullie eerste date aan de korte kant is, kan ze een poging doen om er nog iets aan vast te plakken. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het park nadat jullie samen een koffie hebben gedronken. Of nog even samen eten, nadat jullie op een leuk evenement waren. Als je dit voorstelt, betekent dat dat ze het eigenlijk gewoon heel gezellig vindt met jou. Je hoeft dan ook niet bang te zijn als je een tweede date voorstelt.

wil ze een tweede date of niet

5. Ze kust je

Het gebeurt lang niet altijd, maar toch kan het je overkomen. Ze geeft je een kus. Bijvoorbeeld tijdens een gezellig gesprek of aan het einde van de date. Als dat niet genoeg is om je te overtuigen, weten wij het ook niet meer. Vraag haar dan gewoon lekker voor die tweede date. Dit signaal zegt meer dan genoeg.

Herken jij bovenstaande signalen niet terug in jouw eerste date met een vrouw. Lees dan eensĀ deze zes tekenen die betekenen dat een tweede date er niet in zit.